Lief Huisje Zeeland, Turkeye, buitenshuis

ZEELAND | Lief Huisje Zeeland

Afgelopen zomer had ik een leuke samenwerking op het programma staan met Lief Huisje Zeeland. Ik zou er een nachtje verblijven in ruil voor een blog post op Buitenshuis. Little Ellie zorgde dat die plannen in het water vielen (extreme zwangerschapsmisselijkheid, remember?). Het contact met de eigenares bleef en zo planden we een nieuw bezoekje – vorig weekend.

O zo blij dat we eindelijk Iskes vakantiewoning konden uitproberen, maar eveneens een mijlpaal: Ellies eerste nachtje op locatie! Eind mei gaan we richting Luxemburg en deze zomer naar Berlijn, dus ’t was al eens een goeie test (maar meer daarover in een volgende blog post over haar reisbedje).

Lief Huisje Zeeland, Turkeye, buitenshuis

Lief Huisje Zeeland, Turkeye, buitenshuis

Lief Huisje Zeeland is een van de weinige huisjes in Turkeye, Zeeland. Turkeye is letterlijk een mini-mini dorp met enkele huizen dat in de ingesloten hoek van twee landwegen ligt. Maar o zo veel charme, dat kun je je niet inbeelden. Via de voortuin (met gezellig ontbijttafeltje, ligstoelen en een heerlijk bloeiende tuin) kun je naar de achtertuin van Iske, de eigenares.

Met de alomgekende Nederlandse vriendelijkheid word je begroet en voel je je meteen thuis! Ze geeft een kleine rondleiding, enkele tips & tricks voor de regio en laat je verder je eigen ding doen. Exact zoals ik het graag heb! Schattig detail: op de keukentafel ligt een schriftje met een persoonlijke verwelkoming en ’t is de bedoeling dat je als gast de pagina ernaast volkladdert richting haar.

Lief Huisje Zeeland, Turkeye, buitenshuis

Lief Huisje Zeeland, Turkeye, buitenshuis, DOK 14, strandpaviljoen, Zeeland, Loods 10, Cadzand, Breskens

De foto’s van het huisje spreken voor zich. Idyllisch & sprookjesachtig. Onze tips & tricks voor de omgeving:
– wandelen aan het strand van Cadzand & daarna uitrusten op het terras van strandpaviljoen DOK 14 (waar je trouwens kunt ontbijten, lunchen, dineren, iets drinken, …);
– richting Breskens rijden, de auto parkeren en de overzet nemen naar Vlissingen: ter plaatse langs de kust wandelen tot het centrum van Vlissingen en daar gezellig iets drinken;
– terugkeren met de overzet en dan nog 2km wandelen naar strandpaviljoen Loods 10 (grote aanrader);
– of gewoon zalig niets doen en in de tuin van het huisje relaxen!

YAY, goed nieuws. Ik mag iemand blij maken met een overnachting in Lief Huisje Zeeland. Wanna join? Check mijn instagram-account: lorimariette.

Lori ©

Lief Huisje Zeeland
WEBSITE l FACEBOOK l INSTAGRAM l AIRBNB

One thought on “ZEELAND | Lief Huisje Zeeland”

  1. Wannderful schreef:

    Lijkt me een super-tip! Ga ik zeker eens uitproberen. Heb altijd al eens willen gaan fietsen in Zeeland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *