UTRECHT | Eye Hotel

Reizen is voor ons tegenwoordig wat anders dan anders. Vroeger lachte ik met die volksverhuis wanneer ik ouders met hun kinderen op reis zag vertrekken, maar tegenwoordig zit ik zelf in die situatie. Des te leuker is het dus als een hotel een family room aanbiedt, compleet met baby-bed (géén reisbedje), verzorgingstafel en baby-bad. Al wat zorgen minder én met een gerust hart vertrekken, want ’t is een kindvriendelijk hotel. En zo geschiedde, een weekendje richting Utrecht, naar het Eye Hotel.

eye hotel, utrecht

Eye Hotel is gevestigd in een monumentaal pand, in een levendig stuk van Utrecht. Het is een hotel met een rijke historie; van 17e eeuws herenhuis, tot het tijdelijke Ooglijdersgasthuis (wat zoveel is als een oogziekenhuis). 36 kamers, alle uniek, functioneel, verrassend, authentiek en bijzonder.

eye hotel, utrecht

Met eye for detail is ieder hoekje van dit hotel ingericht. De combinatie van dit zalige hotel en de vibes in Utrecht zelf, zorgden ervoor dat we met een instant crush door de straatjes liepen. Een uitgebreidere mini city guide van Utrecht volgt nog, maar ik kan het niet laten om enkele tips op wandelafstand van het hotel mee te geven.

FOOD: Sla, Dogma
SHOP: Puha, Sussies Vintage, Hardebollenstraat (voormalige hoerenkoten omgevormd tot creatieve verkoopadresjes)
DRINK: The Village Coffee

De family room boek je hier

Lori ©

2 thoughts on “UTRECHT | Eye Hotel”

  1. Kelly schreef:

    Ziet er wel mooi uit! Heel handig met al die babyspulletjes aanwezig op de kamer. Tegenwoordig maak ik hier een selectie op bij het boeken van een hotel want een reisbed neemt heel veel plaats in de koffer in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *