TIPS & TRICKS | srprs.me

Kan ik dat? Zou het lukken om mijn innerlijke, planmatige neuroot te laten zwijgen door pas op Zaventem te weten te komen naar waar we op citytrip gaan?

srprs.me laat je zowat alle emoties voelen nog voor je op reis vertrokken bent. Hoe werkt het? Online kies je een van hun concepten (city tripping, broke, road tripping, multi city, back packing …) en dan wacht je en wacht je en wacht je en wacht je.

srprs.me, surprise me, citytrip boedapest

Ongeveer een week voor vertrek krijg je zowel een kraskaart (met ‘date’ zaterdag 7.30 uur in Zaventem) in de brievenbus, alsook een weerbericht van de bestemming. Eerlijk is eerlijk, ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb toch wat Europese bestemmingen opgezocht in de hoop iets meer te weten te komen aan de hand van het weerbericht. Onze gokken: Berlijn, Kopenhagen, Praag, Wenen en Boedapest. Da’s een mooie selectie, maar eigenlijk weet je daarmee nog steeds niets.

Raar maar waar, naarmate de zaterdag dichterbij kwam, berustten we ons meer in de situatie. Een kleine overgeefsessie van dochter Ellie zorgde vrijdagavond nog voor wat twijfel, maar ’t was beslist, zaterdagochtend stonden we om 7.32 uur in de vertrekhal van Zaventem. Vervolgens krasten we de viercijferige code en moesten we die ingeven via een persoonlijke URL en tadaaaaaa. Boedapest it is!

Vervolgens kregen we de overige gegevens; vluchtgegevens en alle info van het hotel, een viersterrenhotel in het centrum van Boedapest. Dat bleek uiteindelijk zelfs een junior suite te zijn, zalig!

srprs.me, surprise me, citytrip boedapest

Of dit haalbaar was met Ellie? Zéker! Aangezien het sowieso een stad in Europa zou zijn, gingen we ervan uit dat we geschikt water voor haar melk zouden vinden en dat er (door de Europese normen) ook overal perfecte babyvoeding verkocht wordt. Het enige wat nog wat tricky was, was het opzoeken hoe we van de luchthaven in Boedapest naar het hotel konden reizen. Zonder kinderzitje, kun je nu eenmaal niet zomaar een shuttlebus of taxi nemen, maar goed, ook dat is met behulp van het internet snel opgelost!

TOPCONCEPT! Zeker voor herhaling vatbaar…

Lori ©

2 thoughts on “TIPS & TRICKS | srprs.me”

  1. Elke schreef:

    Ik vond sprs.me ook een leuk concept. Ik dacht altijd dat ik toch niet veel plande van tevoren.
    Maar achteraf gezien ben ik toch wel graag een beetje voorbereid op de bestemming, je moet inderdaad alles vlugvlug opzoeken op het internet 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *