Duifhuizen, handbagage, American Tourister

TIPS & TRICKS | Duifhuizen tassen en koffers

American Tourister Pasadena, hand luggage – not the district in LA!

Reizen met handbagage is my favorite thing to do. Je kan op voorhand inchecken, ter plaatse op de luchthaven hoef je maar gewoon naar de gate te stappen en je hebt altijd je favoriete spullen (inclusief verfrissingsproducten, andere kledij, …) bij je. Stressvrij citytrippen!

Dankzij Duifhuizen tassen en koffers kon ik een American Tourister Pasadena uittesten tijdens een weekendje Ierland. Bij vrije keuze uit hun producten, kon ik natuurlijk niet anders dan te gaan voor een handbagage koffer waarbij de naam zich ontleent aan een van Los Angeles’ wijken. Toeval? Ik dacht het niet!

 

Duifhuizen, handbagage, American Tourister

 

Tip: voor enkele euro’s meer koop je deze zelfde versie van American Tourister, met vier wielen (i.p.v. 2 bij mij) én dat rolt toch nog net iets beter. Kon ik dat op voorhand niet geweten hebben? Jawel, maar dan kon ik geen zilveren editie kiezen. 😉 En hoe goed matchen deze twee exemplaren bij elkaar? Black/Gold en Silver/Black!

 

Duifhuizen 006

 

Andere verkooppraatjes heb ik niet, want jullie weten dat dit mijn stijl niet is. Maar heb je een andere rugzak, handbagage koffer, reiskoffer, laptop case … nodig, dan is Duifhuizen tassen en koffers echt wel een goede optie. Ook bij hen geldt, voor 16u besteld, volgende dag in huis (voor de meeste artikelen). Topservice, als je het mij vraagt!

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *