Oostende, winter in Oostende, hotspots

OOSTENDE | winter winter winter

Oorspronkelijk stond er enkele weken geleden een blog post online over de zalige kuststad Oostende, maar talrijke microbes weerhielden Ellie en ons van een uitwaaiend weekend. Dan maken we er maar een dagje van in de kerstvakantie, met lunchpauze in een voor-mij-onbekende lunchbar Passe-Vite. Grote aanrader trouwens, want zulke zaken zie je niet veel; ongelofelijk klant-minded, alles kakelvers, gezellige inrichting en topladies aan het werk vandaag. Zei ik al dat het er superlekker was?

Passe Vite, Oostende, lunch, lunchbar, must eat, hotspot food

Ik hoef je waarschijnlijk niet te zeggen dat Oostende een stad die heel veel in petto heeft en waar om iedere hoek iets leuks, nieuws te zien is. Om de winter, kerst en het eindejaar nog beter te vieren is de ganse stad omgetoverd tot winters paradijs. Een schaatspiste op de vijver in het stadspark, kerstverlichting op wereldniveau, het huis van de kerstman met bezoek van de echte kerstman uit Lapland en ‘Santa’s workshop’ waar je je pakjes kan laten inpakken door elfjes.

kerstmarkt, Oostende, winter in Oostende, hotspots, schaatsen

Neem je eerste goede voornemen alvast bij de hand en trek er ’s wat vaker op uit; naar Oostende bijvoorbeeld; liefst nog voor 7 januari om van die winterse pracht en praal te genieten! 😉

Lori ©

2 thoughts on “OOSTENDE | winter winter winter”

  1. Wannderful schreef:

    Lijkt me inderdaad zalig. Komt op het lijstje!
    Fijne en microbevrije eindejaarsdagen!

  2. Jolien schreef:

    Ziet er leuk uit! Lunchen bij Passe-Vite lijkt me echt heel tof 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *