MAASTRICHT | Kaboom Hotel

Smart, sophisticated & een tikkeltje rebels.

Kaboom Hotel, recht tegenover het station van Maastricht, is een nieuw soort hotel voor de moderne reiziger. Die weet precies wat hij wil. Gooi alle overbodige hotelspullen weg en hou over wat van belang is. Enkele van die key-elementen:

Regendouche. XL flatscreen. Razendsnelle WiFi. Soundproof rooms. Kingsize Auping bed. Iconisch behang. 

CollageKaboom3

Geen overvloed, maar precies genoeg. KABOOM! Je krijgt luxe, maar die is betaalbaar. Kaboom Hotel is trouwens genomineerd door Entree Magazine voor Best Hotel Concept 2015, benieuwd wat de uitslag op 30 november is!

CollageKaboom1

Mijn eigen bevindingen? Stevige aanrader! Je komt op je hotelkamer en er ligt een welkomstbriefje én twee pakketjes met zowel knettersnoep als temporary tattoos, toch wel om je innerlijke, rebelse reiziger te plezieren.

Design en fun staan centraal en dat merk je in ieder hoekje van je hotelkamer. Je kunt zelfs optioneel betalen om ’s nachts gezelschap te hebben van twee wandelende takken.

Met zicht op het station van Maastricht én drie brede, ruim-lichtlatende ramen heb ik hemels geslapen in het Auping bed. De ware reiziger heeft geen reden nodig om op reis te gaan. Wel een goed bed. Of een weloverwogen spreuk van Johan Wolfgang Von Goethe.

CollageKaboom2

Kaboom Hotel ligt in Wyck, een hippe buurt die volop in ontwikkeling is. Ook opnieuw ging ik hier op zoek naar enkele leuke, ‘andere’ adresjes in de omliggende buurt. Hieronder mijn subjectieve lijst.

CollageBuurt2

Café Zondag (Wycker Brugstraat 42): lunch & tapas
Burgerlijk (Rechtstraat 37): hamburgers
’t Wycker Cabinet (Wijker Brugstraat 29b): bistrot & tapas

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *