b&b summertime, koksijde, bed and breakfast

KOKSIJDE | B&B Summertime

Suze & Guy openden enkele maanden geleden hun ‘nordic living‘ geïnspireerde bed and breakfast. Even uitwaaien aan ’t zeetje? Dan moet je zeker naar hier komen. Ze zijn beide trouwens dierenarts, maar Suze heeft een even grote passie voor interieur en dat merk je vanaf het moment dat je B&B Summertime binnenstapt. Hoge plafonds, witte muren, een touch of wood, maar vooral ook een groot, gezellig thuis-gevoel. Suze laat je vanaf het eerste ogenblik voelen dat je hier welkom bent.

b&b summertime, koksijde, bed and breakfast

Er zijn drie slaapkamers die je kan huren in B&B Summertime, met de bovenste kamer (mét het zalige bad) als absolute parel natuurlijk. Daarnaast kan je de volledige ruimte ook afhuren als vakantiehuis. Weekendje aan zee met het volledige gezin? Check!

b&b summertime, koksijde, bed and breakfast

Tips voor in de buurt liggen op tafel, maar Suze is ook heel gewillig om je iets aan te raden, aangepast op maat. Ellie was mee op stap, dus werd een babybedje zonder problemen klaargezet. Babyproof? Check! Niet zonder reden, dat Ellie mee was. Alles stond in het teken van de opening van Kabine, maar daarover meer. Kabine is dé nieuwe family concept store aan zee. Wat heeft Kabine met B&B Summertime te maken? Wel, als je je geboortelijst bij Kabine legt, dan krijg je een waardebon om bij B&B Summertime te overnachten, hoe fijn is dat!

b&b summertime, koksijde, bed and breakfast

 

Lori ©

B&B Summertime
Robert Vandammestraat 40
8670 Koksijde

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

One thought on “KOKSIJDE | B&B Summertime”

  1. Ingrid schreef:

    Ziet er een heerlijk adresje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *