KNOKKE-HEIST | Mieke Dierckx

Vaak zie ik fantastische webshops passeren en dan kan ik daar helaas niet over schrijven – stick to your plan, you know. Heel erg leuk dus dat Mieke Dierckx sinds enkele weken een eigen flagship store opende in Knokke-Heist.

Mieke Dierckx? Ja, een veelzijdige, bezige bij & ontwerpster van juwelen en handtassen. Ze kiest hoogstaande materialen en tovert met leder. Multifunctionele gebruiksvoorwerpen die erg exclusief ogen, haar portemonnees en tassen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

IMG_5437_Fotor_Fotor_Collage

De laatste, nieuwe collectie is Alter Ego. Ze werkt hiervoor met afgeronde uitsparingen en een mix van kleuren: van zachtroze tot knallend geel. De collectie telt ondertussen heel wat stuks, van 3-in-1 handtassen tot paperback (laptop sleeve/clutch) en van schoudertas tot portemonnee. Bekijk in haar webshop mijn favorieten, klik hier.

Schermafbeelding 2015-12-23 om 11_Fotor_Collage

Vrijgevig als ze is, biedt ze ook andere Belgische designers een plaatsje in haar flagshipstore. Ine De Haes en An Buermans bijten de spits af en tonen er hun collecties. Ine De Haes vertelt verhalen via haar kledij en experimenteert met vormen en prints. Mode voor kinderen met lef! An Buermans – die trouwens De Designers op VTM won – werkt met heel wat kleuren en legt de focus op het dagelijkse leven. Eigentijdse mode met een vintage toets!

IMG_5437_Fotor_Fotor_Collage2

Mieke Dierckx invites … you? Doorheen 2016 staan heel wat andere Belgische designers op het programma! Neem een kijkje op haar website of Facebook-pagina om op de hoogte gehouden te worden!

Lori

Mieke Dierckx
Duindistelstraat 8
Knokke-Heist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *