HOTSPOTS | 2015 ✨

2015. Het jaar waarin mijn blog het levenslicht zag en ik nog meer dan anders op zoek ging naar leuke adresjes. Om het jaar perfect af te sluiten, deel ik met jullie mijn favorieten van 2015. Breng hen zeker eens een bezoekje in 2016!

1. The Gulliver Tree

M’n allereerste hotspot op Buitenshuis. Gezellige huiskamer. Huisgemaakt gebak. Heerlijke theesoorten en vooral oog voor detail door deze lieftallige zussen en hun moeder.

Lees hier mijn blogpost.

IMG_9212_Fotor_Collage

 

2. Mirlo’s

Van foodtruck naar foodspot. Bij Merel drink je de meest unieke hot chocolates, cappuccino’s en fantastische ontbijtsoorten. Een boke met spek of een hartig broodmandje. Topper!

Lees hier mijn blogpost. 

IMG_7631_Fotor_Collage

 

3. L’Amuzette

Een van m’n persoonlijke favorieten. Je drinkt hier een koffie tussen alle interieur- en andere lifestyle-spulletjes. Merken als O My Bag, Hay, Serax & Chispum vertegenwoordigen er hun beste aankopen!

Lees hier mijn blogpost.

IMG_4531_Fotor_Fotor_Collage3

 

4. Noen

Wat verder weg voor de meesten onder jullie, maar zeker de moeite waard om hiervoor eens naar Mechelen te gaan. Combineer met een dagje winkelen! Perfect klaargemaakte ontbijtjes & lunches.

Lees hier mijn blogpost.

IMG_7631_Fotor_Collage2

 

5. Mieke Dierckx

Nog maar vier weken oud en een weekje online op Buitenshuis. Als het aankomt op creatieve designers ben je hier aan het juiste adres! Juwelen & lederen accessoires & af en toe een gast-ontwerper.

Lees hier mijn blogpost.

IMG_5437_Fotor_Fotor_Collage2

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *