HASSELT | B&B Wellness Hasselt

Health is a state of body. Wellness is  a state of being.

Groter kan het contrast niet zijn. Deze zomer stond ik hier nog om van de drukte op de Pukkelpop-weide te genieten, vandaag rijd ik op de Kempische Steenweg, richting een wellness bed and breakfast.

IMG_3662_Fotor_Fotor_Collage

B&B Wellness Hasselt heeft drie overnachtingslocaties op het domein. De wellness studio, wellness loft & het poolhouse/wintercottage staan ter beschikking om tot volledige rust te komen.

M. en ik genoten van een overnachting in de wellness loft, inclusief whirlpool, infraroodsauna, stoomcabine, zonnebank en regendouche. Zalig dat dit allemaal bij de overnachting hoort.

IMG_3616_Fotor_Fotor_Collage3

Slapen in een kingsize bed, films kijken via Prime. Achtereenvolgens zweten in de infraroodsauna, afkoelen in de regendouche en tot een kookpunt komen in de stoomcabine. Genieten in de whirlpool en ’s morgens ontbijten in je kamerjas. HEERLIJK ontspannen!

IMG_3616_Fotor_Fotor_Collage

Overnachten doe je hier vanaf 175 euro per kamer. Zorg er trouwens gezamenlijk voor dat ze aan 3.500 likes geraken op Facebook (klik hier), en wie weet ben jij dan wel de gelukkige winnaar van een overnachting op deze heerlijke locatie!

Lori ©

B&B Wellness Hasselt
Tulpinstraat 33
3500 Hasselt

2 thoughts on “HASSELT | B&B Wellness Hasselt”

  1. Wat een mooie foto’s. Hasselt is zo’n beetje mijn hometown en ik was niet op de hoogte dat deze parel zich daar ergens verborgen hield. Zo’n dagje ergens helemaal (met z’n tweeën) ontstressen is het beste wat je kan doen! Top dat je het zo leuk vond!

    Love,

    Stéphanie
    P.S. Ik heb ook een travelblog 😉

  2. Sofie schreef:

    Zo’n leuke plaats om te overnachten. Die zal ik zeker eens uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *