WAY, Dok Noord, Gent, hotspot, Charlene De Buysere, koffie, lunch

GENT | WAY

Charlene De Buysere is head & heels achter een nieuw, culinair concept in Gent. WAY. Sinds haar tijdelijke koffiebar bij WATT volg ik haar op de voet. Met veel plezier stel ik jullie haar nieuwste uitdaging voor…

Smart Creative Cuisine

Samen met kookwonder Melissa Ackhurst brengt Charlene werkelijke pareltjes op tafel. Het water loopt je in de mond bij het bekijken van de menukaart. Culinair hoeft niet ontoegankelijk te zijn. ‘Simpele’, kwaliteitsvolle en seizoensgerichte gerechten staan centraal. Over ieder detail is nagedacht en ze proberen werkelijk heel wat smaken uit waarvan je nooit dacht dat ze gecombineerd konden worden. Hét nieuwste van het nieuwste eet je hier. Bye bye cliché food.

Charlene De Buysere, koffie, Gent, WAY, hotspot, Dok Noord

True Honest Coffee

Charlene’s stokpaardje. Met haar coffee consultancy bedrijf wilt ze specialty coffee toegankelijk maken voor iedereen (workshops & opleidingen). Ze won meerdere kampioenschappen in België en wereldwijd, dus het hoeft niet gezegd dat je hier voor een heerlijke koffie aan zowat hét perfecte adres zit.

Charlene De Buysere, koffie, Gent, WAY, hotspot, Dok Noord

Meet Work Connect

Place to be? Dok Noord, dé nieuwe locatie als het gaat over jonge, opkomende bedrijven. Creatieve geesten vinden elkaar hier op deze ruwe, ‘onbekende’ site – buiten het toeristische centrum. Je komt naar WAY in Dok Noord speciaal voor hun food/koffie, maar eigenlijk ook perfect geschikt voor iedereen die op de site werkt.

Charlene De Buysere, koffie, Gent, WAY, hotspot, Dok Noord

Lori ©

WAY
Dok Noord 4E 001
9000 Gent

FACEBOOK INSTAGRAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *