GENT | Marriott Hotel

Beste hotel van België in 2013, uitgekozen door Trip Advisor. Hoogst scorende gastentevredenheid in 2009, 2010, 2011 en 2012. Genoeg gepocht. Dankzij Globale Image kon ik voor m’n rubriek ‘BED’ een heerlijke overnachting uittesten in Ghent Marriott Hotel.

Door de eerste koude winterprik is het niet moeilijk en probeer het zeker even uit, haal die kerstgevoelens maar boven. Vergezeld van een metershoge kerstboom stapte ik in de gigantische glazen lobby van dit hotel.

IMG_5296_Fotor_Fotor_Collage

Tip: hun ontbijt is gewoonweg prachtig. Mini-chocoladekoeken, eitjes op verschillende wijzes & ongelofelijk vriendelijk personeel.

Een zakelijk hotel, dat is het zeker, maar wat het anders maakt dan ‘anders’, is het innovatieve idee dat achter alles schuilt. In 2014 werd de “Six Degrees”-app gelanceerd, een mobiel sociaal netwerk die achtergrond, hobby’s en interesses linkt met die van andere gasten. Gekoppeld aan het LinkedIn-account, wordt er een verbinding gemaakt met andere hotelgasten die gelijkaardige professionele raakvlakken hebben. Zo kun je gemakkelijk connectie maken met mogelijk interessante professionals.

Informatie uit: Futures. Turen naar onzekere tijden. Wending. Herman Konings

Lori ©

One thought on “GENT | Marriott Hotel”

  1. Lisa schreef:

    Klinkt leuk! Ik ga er over een week ook naartoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *