GENT | L’Amuzette

Gent. L’Amuzette. Geen pop up, maar een serieuze gevestigde waarde in Gent. Na Knokke-Heist (lees die blogpost hier), veroveren Ophélie en Jean de Gentse harten. Omdat mijn blog niet compleet zou zijn, zonder een blogpost over L’Amuzette Gent, zie je hieronder enkele foto’s … én een leuke wedstrijd!

IMG_4531_Fotor_Fotor_Collage3

IMG_4479_Fotor

Bij L’Amuzette koop je leuke geschenkjes, maar ga je ook langs voor een gezellige koffie of een heerlijke lunch bereid door Jean. Wie Gent nog meer wilt ontdekken, boekt hier een overnachting in de uiterst charmante B&B boven de shop.

IMG_4531_Fotor_Fotor_Collage

Opnieuw tijd voor een wedstrijd. Hieronder zie je twee leuke wall stickers van Chispum en een setje vogelachtige bookmarkers van Studio Macura. Driemaal kans om te winnen dus!

Wat moet je doen?

 1. Volg L’Amuzette (klik hier) en Buitenshuis (klik hier) op Facebook.
 2. Laat me hieronder weten waarom jij graag een van deze superleuke geschenkjes wilt.
 • De wedstrijd eindigt woensdagavond, 7PM. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd, vergeet daarom zeker niet je e-mailadres bij je reactie te vermelden.

IMG_4532_Fotor_Fotor_Collage

Lori ©

L’Amuzette
Krommewal 2
9000 Gent

23 thoughts on “GENT | L’Amuzette

 1. Hoi hups hoi
  Alvast bedankt voor deze mooie actie!
  Waarom ik spulletjes van L’Amuzette zou willen? Omdat deze spontaan een glimlach op iedere bezoeker toveren. Het is gewoon een touch van instant happiness. Om in huis voor jezelf te hebben maar ook om te delen met één ieder die op bezoek bij je komt.
  Prettige dag verder!
  Met vriendelijke groet,
  Anne Marie Janssens.

 2. Ik ben nog niet naar L’amuzette in Gent geweest, maar ik heb wel al een paar keer de winkel in Knokke-Heist bezocht én lekker geluncht!
  Ik vind vooral de laatste wall sticker leuk, zo vergeet je zeker niets voor je ’s ochtends de deur uitgaat:-)

 3. Superleuk adresje lijkt me! #mustshopnow – gehalte all the way ^^ Ik ga er sowieso naartoe als ik in Gent ben volgende week!
  En waarom ik wil winnen? Wel, stilaan krijgen de witte muren wat vorm maar er is nog véél werk om mijn huisje helemaal aan te kleden tot een ‘T’huis. De ‘cheese’-sticker past perfect in het plaatje, dat is echt iets voor mij aangezien ik best wel een instagram-addict ben #sorrynotsorry 😉
  x o
  @tinnekes

 4. Oh waauw ! Wat een leuke plek, al zoveel van gehoord. Zal toch eens moeten gaan piepen !

  En waarom ik terwijl ook deze mooie giveaway wil winnen? omdat ‘cheese’ nooit geen slecht idee kan zijn 🙂

 5. Die wallsticker met ‘don’t forget’, ideaal om aan mijn man cadeau te doen. Hij zou iedere dag zeker 5 minuten langer van zijn ontbijt kunnen genieten als al zijn spullen bijeen zouden liggen Al op verschillende manieren proberen duidelijk te maken, deze grafische stijl zou wel eens de doorslag kunnen geven.

 6. Om eerlijk te zijn,
  Ik ben nog niet binnen geweest bij jullie in de store, wel al eens gepasseerd in Gent,
  En ik moet zeggen, het zou niet goed zijn voor mijn geld, want ik zou allesleegkopen.
  Altijd wel leuk zo een give-away.
  Iedereen zou het wel graag winnen.
  Maar waarom ik precies het graag zou hebben,? Ik ben namelijk gepassioneerd ( eigenlijk verslaafd ) aan de wereld van fotografie, daarom zou het een mooie toets zijn in klein knus huisje! 🙂

 7. Waarom? omdat L’Amuzette gewoon volledig mijn smaak heeft, en de wallstickers geweldig zouden staan in mijn huis, met enkel witte muren. Indien mijn air bnb gasten dan vragen waar ik ze vandaan haal, kan ik ze makkelijk doorsturen naar de winkel die op nog geen km. van mijn huis is verwijderd 🙂 , een WIN-WIN situatie dus 😉

 8. Heel graag een van de wallstickers, de don’t forget voor de zoon zodat ik hem met een gerust hart na mij kan laten vertrekken naar school en ik mijn bus niet meer mis door zijn getreuzel. Of de say cheese voor de dochter, die ’s morgens nogal eens vergeet te lachen en danig om mijn humeur kan werken met haar ochtendhumeur…. maar hey…elk cadeautje is een leuk cadeau dus ik hoop gewoon op een winning ticket! Alvast bedankt!

 9. Omdat ik net een huisje gekocht heb 🙂 en het wel heel leuk zou zijn dat te kunnen dopen met iets moois! En ook omdat ik altijd op zoek ben naar iets nieuws, om dan te delen op mijn eigen blog! Warm wishes, D.

 10. Tot nu toe bleef mijn bezoek aan l’Amuzette beperkt tot een zomers terrasje, maar het is echt wel de place to be voor leuke hebbedingetjes, cadeautjes & toffe meubels. Die leuke, kleurrijke bookmarkers geef ik met alle plezier een plaatsje in mijn boekenkast om de boel wat op te fleuren & wie weet zetten ze me ertoe aan om eindelijk terug wat meer te lezen. Met hoopvolle groetjes van aan zee,
  Christine

 11. ze brengen spontaan een glimlach op mijn gezicht…. en at was al lang geleden. Superconcept mét superservice! Bedankt Ophélia voor je hulp !

 12. Ah, dat fototoestel is tof! 😀 Ik heb nog een grote witte muur en hij zou erg leuk staan boven mijn bureau, ik doe dus graag mee en heb zojuist beide Facebookpagina’s geliked 🙂

 13. Omdat dit een geweldig kerstcadeau is voor mezelf. & omdat het crisis is in moneyland en het wel eens fijn is om zorgeloos een cadeautje te openen 😉
  & Omdat de giveaway echt iets voor mij is! 😀
  Love

 14. Hey Lori!

  Heel leuk om via jouw blog nieuwe plaatsen te ontdekken. Ik ken dit cool stekje nog niet maar ga zeker eens langs. Waarom ik deze giveaway wil winnen? Wel, het lijkt me super om met deze stickers mijn kamer wat trendy te maken.

  Kisses Eva.

 15. De ‘don’t forget’ sticker is een ideaal geschenkje voor onder de kerstboom. Uiteraard maak ik zelf het pakje open dan ;-). Plus die lege muur in mijn appartement irriteert mij al enkele maanden. Stickers needed! (Btw; erg leuk hoekje bij Jüttu in Brugge! Ik kan er blijven rondlopen! LOVE IT! )

  Fleur.

 16. Alles spulletjes die te winnen zijn, zijn gewoon super leuk ! Maar mijn oog viel vooral op de muursticker met ‘don’t forget:’ als ik deze überhaupt zou winnen zou deze geweldig mooi staan in onze nieuwbouw. Super origineel. Je gaat de deur uit met alle spulletjes & met een smile op je gezicht !

  De andere muurstickers zou ik cadeau geven aan mijn lief neefje & nichtje met kerst. Zij verdienen deze leuke stickers voor in hun slaapkamertje !

  Want geluk moet gedeeld worden.
  x Robin

 17. Omdat de wall stickers nu eenmaal super handig zijn voor een vergeetkous zoals ik. Ideaal voor in mijn toekomstige kot of woonst!
  Kan je daar ook een wall sticker bij maken met de boodschap ‘kom uit je bed lazy ass!’ ? 😉

 18. Proficiat Linde Minne (bookmarkers), Tinneke (wall sticker ‘cheese’) & Julie Gregoir (wall sticker ‘don’t forget’)! Contacteer L’Amuzette om jullie prijs op te pikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *