GENT | Heads or tails

Bar X Shop X Music. Een uniek, nieuw concept in Gent. En tevens de (sinds oktober) nieuwe HOTspot van Gauthier, ‘head’ achter Heads or tails (of kort: HoT). Zijn bedoeling? Een ‘spot’ creëren waar je iets kunt drinken en tegelijkertijd kunt shoppen, voorzien van wat zalige muziek. Aanrader voor de mannelijke lezers van Buitenshuis, maar uiteraard zijn ook alle vrouwen hier welkom!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

 

Heads or tails biedt kleding, accessoires en schoenen aan van merken als HUF, Supreme Being, Komono en Herschel. Alles wat op dit moment enigszins thuishoort in streetstyle en tegelijkertijd urban is, vind je hier terug.

Daarnaast kun je ook de menukaart met enkele biologische wijntjes, homemade lemonades, special sodas en een uitgebreid bierassortiment raadplegen. Misschien even de rollen omdraaien en alle boys laten shoppen terwijl alle girls iets drinken.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

 

Ondergronds is er een mixing studio ‘Bassment’ waar onder andere DJ-lessen en workshops gehouden worden. En misschien krijg je toevallig op straat wel een van HoT’s giftcards, goed voor een gratis gin-tonic op vrijdagavond als de bar gevuld wordt met muziek.

En wat heeft ‘kop of munt’ hier nu mee te maken? Af en toe is er een of andere actie waarbij je mag dobbelen. Of het nu is om een voordelige gin-tonic te kopen of voor een kortingscode, dat hangt af van het event.

Lori ©

Heads or tails

Nederkouter 30, 9000 Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *