GENT | Gift Box by Wander & Co x Gaspard

UPDATE: gesloten

Ik hoef het je niet meer te vertellen. December is dé pop up-maand. Sinterklaas gaat op zoek naar perfecte geschenken en ook de kerstman volgt het cadeautjespad.

Samen staan ze sterk, moeten ze gedacht hebben, Wander & Co en Gaspard. Twee leuke webshops die gift shopping hoog in het vaandel dragen en vanaf vandaag, 1 december, tot eind december Gift Box openen in Gent.

IMG_4451_Fotor_Fotor_Collage

Gaspard by Carole Lantsoght verkoopt alles voor hippe, coole kids. ‘Sloefkes’, shirtjes, kussens, laarsjes en dekens. You name it, she got it.

Wander & Co is zo’n webshop waarvan je weet dat je de webpagina niet zonder bestellen zal wegklikken. Handgetekende koffietassen, interieur stuff van House Doctor of verzorgingsproducten van het unieke Stop the water while using me.

IMG_4425_Fotor_Fotor_Collage

Op zondag mocht ik bij de pre launch hun leuke concept ontdekken. Volledig voorzien van een op-en-top brunch (verzorgd door Atelier des Fêtes) had ik een heerlijke zondagmorgen. Aan de linkerkant Elke van Sir Magazine, recht tegenover me Eline van New Places To Be. Brunchen en netwerken, zalig!

IMG_4456_Fotor_Fotor_Collage

IMG_4456_Fotor_Fotor_Collage2

Die fantastische, ruime, Scandinavisch witte ruimte boven de pop up zal trouwens gebruikt worden voor tal van leuke workshops, brunch-zondagen en fijne middagen met koffie en taart. Eva Mouton, Kelly Steenlandt & Elfi De Bruyn staan op het programma!

The mind likes to travel (Giveaway!)

Omdat Wander & Co zo’n leuke slagzin heeft die perfect bij Buitenshuis past, kunnen we niet anders dan jullie lieve, trouwe lezer opnieuw eens te belonen. Giveaway time dus! Wat kan je winnen? Een superleuk DIY handlettering pakket waarin onder andere fineliners, oefenpapier (zéker nodig), zakjes, een notitieboekje, labels, stickers, kaarten en enveloppen zitten. Perfect om creatief aan de slag te gaan voor het eindejaar!

Schermafbeelding 2015-11-29 om 19_Fotor_Collage

Wat moet je doen?

 1. Like de Facebook-pagina van Wander & Co (klik hier) en de Facebook-pagina van Buitenshuis (klik hier).
 2. Reageer hieronder waarom jij dit leuke DIY-pakket wilt winnen. Laat zeker je e-mailadres achter.
 • De wedstrijd eindigt zaterdagmorgen om 10u. De winnaar wordt daarna persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes!

Lori ©

Gift Box by Wander & Co x Gaspard
Bennesteeg 12
9000 Gent

23 thoughts on “GENT | Gift Box by Wander & Co x Gaspard”

 1. Anabel schreef:

  De namen voor secret santa zijn net verdeeld en de originele cadeau-ideetjes stromen binnen. Maar wat is een mooi cadeau dat niet leuk is ingepakt of zonder lief kaartje.. Dit creatief DIY handlettering pakket is ideaal om mijn secret santa geschenk helemaal af te maken!

 2. Met de feestdagen in zicht lijkt dit pakket me écht perfect! Het is altijd fijn om cadeautjes te geven maar als je de verpakking, kaartjes en labels nog eens zelf kan customizen dan straalt het cadeau volledig “Maxime” uit 🙂 Pluuuus de verpakking op zich kan dan zelfs bijgehouden worden als paperbag om je interieur weer wat leuker te maken! Alleen maar voordelen if you ask me! Het notitieboekje zou supergoed van pas komen om mijn nieuwe voornemens in te noteren en me daar deze keer ook maar eens aan te houden!

  PS.: superleuke blog trouwens!!!

 3. Lien schreef:

  Ik ben zelf de eerste stapjes aant zetten in calligraphy quotes maar ze zijn belange nog niet zo mooi om cadeautjes mee te maken! Dit zou een goede start zijn om verder te doen! Mooie shop!

 4. Kelly schreef:

  Leuke post en wat fijn dat je mijn workshop hier ook vermeldt!

  Ik waag ook mijn kans want… ik volg zondag aanstaande een workshop hand lettering bij Helen B. in Gent (hartjes voor 9000). Nu wil ik bij het thuiskomen uiteraard mijn kennis in de praktijk omzetten en dan zou deze kit zeker van pas komen.

  Fingers crossed!

 5. Axel schreef:

  Ik zou heel graag deze giveaway winnen omdat ik nogal creatif ben. Ik zou dit jaar mijn eigen kerstkaartjes wil maken. Het zou dan eens iets origineler zijn dan een klassiek kerstkaartje.

 6. Emilie schreef:

  Wooow super leuke spulletjes allemaal! Met de feestdagen en ook de examens die er aan komen, zou dit een super leuke manier zijn om af en toe te ontspannen in deze stresserende tijd xoxo

 7. Altijd leuk om zelf je pakjes creatief te verpakken 🙂

 8. Yente schreef:

  Ik studeer Grafische en Digitale Media in Gent. Vaak hebben wij opdrachten om logo’s of zelfs lettertypes te ontwerpen. Dit pakket zou geweldig goed van pas komen bij mijn verdere studies, zo kan ik ook een beetje uitpakken met mijn ‘skills’ en er ook een beetje in mijn vrije tijd mee bezig zijn. Groetjes!

 9. Naomi schreef:

  Niets leuker dan gepersonaliseerde cadeautjes geven. Of het nu enkel om het kaartje zelf gaat of om de verpakking rond een kaartje. Ik hou er van “gepimpte” cadeautjes aan mensen te geven. Xx Naomi

 10. Inneke schreef:

  Hoe cool is dàt als je jezelf nog maar net had voorgenomen om dit DIY-pakketje aan te schaffen om een persoonlijke “touch” te geven aan al je kerstkadootjes en er dan PLOTS zo’n “give-away” langs je neus voorbijgeschoven komt!!! #meanttobe#DIY#feelinglikeawinner 😀 <3

 11. Hanna schreef:

  Ik zou dit pakket heel graag winnen omdat creativiteit wel in mij zit maar er nog niet volledig uit komt. Dit zou wel eens kunnen helpen! 🙂

 12. Ines schreef:

  Wat zou ik graag leren handletteren voor snail mails te versturen 🙂 Het lijkt mij de max om dit te kunnen, zeker als grafisch vormgever! (Ik zal je zeker een kaartje sturen eens ik het handlettering onder de knie heb 😉 ) (En echt, supertoffe giveaway :-))

 13. Elise De Rijck schreef:

  Dit is echt op mijn lijf geschreven, handgelletterd zelfs, écht!!
  Ik zou er mee ‘spelen’ BUITENSHUIS en binnenshuis, in een spookhuis en in het tuinhuis! Later zelfs in het bejaardentehuis, maar liefst nooit in het ziekenhuis.

  Fingers crossed, maar niet te lang, want daar worden ze stijf van en dat is niet zo goed voor mijn handlettering skills!

  x Elise

 14. Dorine Van Den Heuvel schreef:

  Ik probeer altijd om mijn pakjes iets leuker aan te kleden dan alleen met papier en een strikje. Het wordt daardoor niet alleen leuk om een pakje te krijgen maar het wordt ook leuk om er ééntje te geven. Dit pakket komt daarbij dus heel goed van pas, zeker met de aankomende kerstdagen. Het zou dus een leuk vervroegd kerstcadeau zijn voor mezelf maar het zal tegelijkertijd anderen ook gelukkig kunnen maken! En daar draait Kerstmis toch ook een beetje om…

 15. Hannah Gevers schreef:

  Dankzij dit mooie DIY-pakket kan ik al mijn kindjes op stage bedanken met een tof cadeautje. De leuke stageperiode op een leuke manier afsluiten, dat zou leuk zijn!
  Duimen maar!

  X Hannah

 16. Ine Vandenborre schreef:

  Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik heb dan ook superveel washi tape waarmee ik telkens mijn kaartjes verstuur naar mijn vriendinnen. Bovendien heb ik op mijn kamer een kastje vol met knutselgerief waarmee ik elk kaartje telkens versier.
  Dit pakketje zou zeker goed van pas komen om de kaartjes voor Kerst en Nieuwjaar zelf te maken.
  Liefs Ine 🙂

 17. Van Mieghem Mell schreef:

  Ok ik ben dus echt een sucker voor DIY projecties. Een cadeautje is altijd al iets speciaals maar de verpakking maakt het gewoon af. Nu zeker met de feestdagen op komst zou dit super zijn voor mijn cadeautjes te personaliseren!! Meisje kan maar hopen

 18. De Vylder schreef:

  Wow, wat een handig cadeau!
  Lijkt me super om deze kerst- en examenperiode, mijn vrienden en vriendinnen, familie te verrassen met een leuk, persoonlijk berichtje! Dit zou echt een fantastisch, vroeg kadootje onder de kerstboom zijn! Liefs Margot x

 19. Anaxel schreef:

  Cadeautjes inpakken is een van mijn favoriete bezigheden. Ik kan er dagen over nadenken, pinterest borden afschuimen en de juiste attributen samenstellen. Deze give away zou de kers op de taart zijn voor de komende kerstperiode en een fameus nieuwe uitdaging.
  Bring it on!

 20. Maud schreef:

  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar waag hier toch even mijn kans omdat ik gewoon gek ben van alles wat met papier en schrijven te maken heeft. Dit DIY-pakket zou de ideale ontspanning zijn tijdens ‘de blok’ en zou me -eindelijk- op een professionele manier op weg zetten om in de toekomst alles te versieren met woorden!

 21. Evi schreef:

  Omdat het hét perfecte excuus zou zijn om de pc eens dicht te klappen, een muziekje op te zetten, een koffie te nemen en creatief bezig te zijn!!!

 22. De Vylder Margot schreef:

  Wow, wat een handig cadeau!
  Lijkt me super om deze kerst- en examenperiode, mijn vrienden en vriendinnen, familie te verrassen met een leuk, persoonlijk berichtje! Dit zou echt een fantastisch, vroeg kadootje onder de kerstboom zijn! Liefs Margot x

 23. lorivandyck schreef:

  Proficiat Axel Vermeulen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *