GENT | Gaston

Gaston mag zich het zonnigste dakterras van Gent noemen. Tijdens de zomermaanden (juli-augustus) geniet je er van een slow cocktail, een lichte dagverse lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de Gentse skyline, weg van alle drukte.

Gent, Gaston, rooftop, food

Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er eenvoudigweg ook terecht voor de meest genereuze garnaalkroketten van het land. De Gentse rooftop verrast je elke dag met een dagverse lunch. My lunch? Tomaat-mozzarella op culinaire wijze als voorgerecht en erna Schotse zalm met wilde rijst als hoofdgerecht. HEERLIJK!

Gent, Gaston, rooftop, food

 

Cocktails & petanquebanen, classy & casual. Een sympathieke moestuin die het rooftoprestaurant de hele zomer voorziet van zelfgeteelde groenten en kruiden. Gaston heeft alles in huis om een perfecte table d’amis te creëren.

Gent, Gaston, rooftop, food

Sebastiaan Tips en Wim De Bruyne zijn de bezielers achter het concept, maar eveneens vegetariërs, en dat vertaalt zich naar enkele heerlijke veggie gerechten op de kaart. En over concepten gesproken… BYOW – Bring Your Own Wine, je neemt zelf je favoriete fles wijn mee, betaalt een kleine som kurkrecht en laat die proeven aan je vrienden.

Lori ©

Gaston
Hurstweg 8
9000 Gent

WEBSITE | FACEBOOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *