GENT | BE O Juice

Nie meer, moar uuk nie minder.

Slagzin van biomarkt BE O (Be Organic) in Gent. Sinds augustus een verlengstuk van de vroegere ‘versmarkt’. Producten rechtstreeks van de teler, zonder tussenschakels en alles kakelvers.

20160127_110559164_iOS_Fotor_Collage3

In het schitterende, oude Bourdon-pand is er ruimte voor NOG meer jong, creatief en innovatief talent. BE O Juice is een perfecte aanvulling voor BE O Markt. Heads & hands achter het project,  is Stijn, een jongeman met groene vingers en een nog groener hart.

20160127_110559164_iOS_Fotor_Collage4

Met een passie voor slow juices creëert hij het ene gezonde sapje na het andere, maar steevast met seizoensgebonden producten. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kies je een van de variabele drankjes op het bord. Energy, Detox, Hungover, Classic, etc.

20160127_110559164_iOS_Fotor_Collage6

Daarnaast koop je hier ook (vrij goedkope) energy bites die gemaakt worden met de restjes van de overschotten van de producten voor de sappen. Een schil van een sinaasappel wordt bijvoorbeeld gebruikt in raw balls. Principe? Alles wat natuurlijk is, kan herbruikt worden.

Vooral het jongere publiek wordt aangetrokken en die lijn trekt Stijn door naar planten. O zo levensnoodzakelijk, maar niet vaak in het bezit van een jong publiek. Hier koop je planten die ongelofelijk gemakkelijk in onderhoud zijn, maar toch een groene touch aan je huis geven of de ruimte opfleuren.

20160127_110559164_iOS_Fotor_Collage2

WORK IN PROGRESS. Een unieke hotspot die wekelijks verandert. Verwacht je nog aan een ‘groene’ toog met barstoeltjes om je sapje te nuttigen, of een nieuwe keuken waarbij nog meer vers & gezond gekookt wordt.

Lori ©

BE O Juice
Heilige Geeststraat 6
9000 Gent

2 thoughts on “GENT | BE O Juice”

  1. Lys schreef:

    Tiens, ik had nog niet van deze plek gehoord. Nu ben ik wel benieuwd, klinkt super lekker! 🙂

  2. Ineke / Hush-e schreef:

    Kende ik nog niet, maar ik ga zeker eens passeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *