BRUSSEL | Paradise City Festival

In de zomer ga je niet zomaar te rade bij Buitenshuis. Je vindt hier niet alleen voor leukste hotspots, maar ook voor de nieuwste pop-up’s én de uniekste go-to’s. Let me introduce you to PARADISE CITY FESTIVAL.

Paradise City Festival is als groen, ecologisch festival ondertussen toe aan zijn tweede editie. Op 25 en 26 juni wordt Kasteel Ribaucour in Steenokkerzeel volledig omgetoverd tot een duurzaam, lokaal paradijsje. Even hun grootste troeven op een rijtje.

 • Green cuisine. Alle food wordt zo goed als volledig op het domein zelf vers klaargemaakt. Geen pakjes, zakjes of processed food.
 • Think global, eat local. Chef Sofie Dumont zorgt voor heerlijke menu’s, maar ook lokale ondernemers tonen hun enthousiasme en liefde voor food.
 • Harvest Club. Iedere medewerker draagt een t-shirt van Harvest Club, een Antwerps platform dat ethisch verantwoorde kledij aanbiedt.

Collage_Fotor

JNV_5478

 

Voor een dag betaal je €50. Een combiticket voor beide dagen kost €80. MAAR…

GIVEAWAY time!

Je kan een duoticket winnen voor Paradise City: twee dagen lang plezier voor twee personen. Het enige dat je moet doen, is hieronder reageren wie je zou meenemen en waarom.

De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd op 13 juni om 19u, net voor de aanvang van de eerste match van de Rode Duivels. 😉

SUCCES!
Lori ©

11 thoughts on “BRUSSEL | Paradise City Festival”

 1. Michelle schreef:

  Super leuk initiatief! Ik zou mijn zus meenemen! Zij heeft op 28 juni haar proclamatie dus dit zou het perfecte cadeau zijn voor haar! Even een weekendje gezellig onder zussen! 😀

 2. Axel Vermeulen schreef:

  Hi Lori!

  Deze give-away is zo zalig, ik had dan natuurlijk graag dit duoticket gewonnen om samen met mijn beste vriendin Sara dit avontuur te beleven. Ik had namelijk een moeilijke periode achter de rug, maar ik ben blijven doorgaan omdat Sara er altijd voor me was. Keer op keer stond ze klaar met een glimlach, een luisterend oor en met een zak vol raad. Daarentegen zijn we binnenkort 3 jaar beste vrienden. Kortom zou ik graag dit duoticket winnen omdat ik Sara zo wil bedanken.

  A lot of love
  Axel

 3. Tine schreef:

  Super leuke actie!
  Als ik zou winnen zou ik er graag mijn vriendin Sara meer naartoe nemen. Dit jaar studeert ze af als textielontwerpster. Nu zit ze nog druk te werken om haar deadline van 18 junie te halen. Dit zou een enorm leuk cadeau zijn om haar afstuderen te vieren en om nog eens volledig te ontspannen!

 4. Manon schreef:

  Coucou,
  je participe avec plaisir à ton concours.
  Ayant très peu de moyen, j’ai toujours du mal à mettre une grosse somme dans les festivals. J’ai eu l’occasion d’aller 2 fois à Esperenzah! et j’adore les festivals.

  Un grand merci,
  xx Manon 🙂

 5. Felia Goovaerts schreef:

  Oh super leuke give-away.
  Ik zou mijn beste vriendin meenemen. (Laura) Ze is juist verjaard en dit zou een geweldige kans zijn om samen haar verjaardag te vieren op een geweldige plek! + een mooie bonus om het einde van de examens te vieren!

  Let’s hope!
  Felia Goovaerts

 6. Loes Cattrysse schreef:

  Toen ik dit las, moest ik het wel proberen 😉 ! De reden waarom?
  Mijn wederhelft a.k.a Kamiel Doens is diehard fan van Kiasmos, en deze komen toevallig wel naar Paradise City zeker!

  SuperleuketoffeactieLori!

  1. lorivandyck schreef:

   Proficiat! Je wint een duoticket voor Paradise City Festival!

 7. Vertongen Fien schreef:

  Ooooh zo fijn! ✨ Zo dicht bij, groen en zo gezellig. Ik zou mijn tweelingzus meenemen, omdat we beide houden van de leuke en oh zo cozy sfeer op dit soort festivalletjes. Genieten uitermate van mooie landschappen, lekker eten en zijn helemaal into het thema. Even uitblazen na onze examens en dat op deze unieke locatie lijkt me ideaal. Fingers crossed! Fien

 8. marie schreef:

  O zo leuk zeg! Ik zou Elena meenemen..
  Mijn oudste zoon heeft vorig jaar de via Franchigena gedaan. Een voettocht van Arras naar Rome helemaal alleen! Onderweg, op 50 kilometer van Rome heeft hij Elena ontmoet! Zij is Italiaanse. PJ en Elena zijn nu samen de opleiding Tropische Geneeskunde in Antwerpen aan het volgen. Hun grote droom is te kunnen meegaan op missie met Artsen Zonder Grenzen..
  Ik had tijdens de tocht een kaars aangestoken opdat mijn zoon een lieve Italiaanse zou ontmoeten. Dus zou ik heel graag Elena meetronen! Liefs Marie

 9. Vandervelde schreef:

  Feest!!
  ik zou mijn goede vriend, lange jojo meenemen en er samen een flinke lap opgeven 🙂
  Uiteraard wordt de rest van de vriendenkring via een Whats’app groepje, dermate geïrriteerd dat ze ni anders kunnen dan te wandelen, fietsen, bussen, Uber, taxi,whateveren tot aan’t kasteel om mee te feesten 😉
  Dus fingers crossed!!!

 10. Laura schreef:

  Hi Lori

  Ik zou graag met mijn vriend naar Paradise City Festival gaan omdat hij de dag ervoor zijn thesis moet verdedigen en dit de perfecte beloning zou zijn voor zijn harde werk. Bovendien is dit helemaal zijn muziekstijl, dus dit zou hem een enorme motivatieboost geven!
  Ik zelf heb ook al enkele weken examens. Dringend nood aan vakantie dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *