BRUSSEL | La Fabrique en ville

La Fabrique en ville is het kleine zusje van La Fabrique au Châtelain, ondertussen een gevestigde waarde in Elsene. Dit charmante fabriekspandje vind je terug in het Egmont-park, tussen enerzijds het groene, frisse gedeelte en anderzijds de industriële, zakelijke gebouwen in Brussel.

Perfecte hotspot om op zondag te brunchen, maar eveneens ook uitermate geschikt voor een heerlijke bloggersbrunch om taarten voor te stellen.

Collage_Fotor3

 

Ben je een echte zoetebek en hou je van eenvoudige, heerlijke huisbereide taarten, maar kom je tijd en handen tekort? Dan zijn de taarten van het nieuwe Belgische merk Tarte à Moi jouw ultieme schepje plezier!

Collage_Fotor

Collage_Fotor2

 

Tarte à Moi’s assortiment wordt samengesteld op basis van de meest verse ingrediënten en met oog voor lokale, Belgische producten – zoals Belgische aardbeien en Haspengouwse appels. Alle taarten worden in ambachtelijke patisserie ateliers gebakken en met liefde gecreëerd.

En dan maak ik graag nog wat extra reclame, maar zonder schaamte aangezien #tarteamoi overheerlijke producten ontwerpt… Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize (€1,89 – €9,99).

Lori ©

La Fabrique en ville
Parc d’ Egmont
Boulevard de Waterloo 44/Z
1000 Brussel

WEBSITE | FACEBOOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *