BRUGGE | The Gulliver Tree

Brugs talent net om de hoek. Een korte omschrijving voor The Gulliver Tree in mijn thuishaven, centrum Brugge. Je kunt hier terecht voor een lekker ontbijtje, een soepje als lunch, maar dit adresje staat toch vooral bekend voor hun koffie, thee en huisgemaakt gebak in de namiddag. Als je binnenstapt, heb je het gevoel dat je in een gezellige huiskamer terechtkomt.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

The Gulliver Tree wordt uitgebaat door twee vriendelijke jongedames, Janey en Jilly, en hun lieve moeder Anny. Zij hebben duidelijk hun ding gevonden met het uitbaten van een koffie- en theehuis. Dagelijks (behalve op maandag en dinsdag) voorzien ze een zelfgemaakte zoetigheid. Toppers? Hun witte chocoladecake met aardbeien en hun cheesecake met limoen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Tip: kies voor ‘The Gulliver Tree Cappuccino’. Niet alleen krijg je dan een perfect versierde cappuccino (mét of zonder sojamelk trouwens), maar daarnaast kom je ook meer te weten over de naamgeving van de zaak door een korte tekst aan de achterkant van hun menukaart. Janey en Jilly hebben namelijk Engelse roots meegekregen via hun overgrootmoeder Mary-Ann Gulliver, die zorgde voor een nageslacht met schitterende dames.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Lori ©

 

The Gulliver Tree

Cordoeaniersstraat 4, 8000 Brugge

5 thoughts on “BRUGGE | The Gulliver Tree”

 1. Pauline schreef:

  Ik kom vaak in Brugge en was al een tijdje op zoek naar leuke adresjes. Guess I’ve found one! Ziet er heel erg gezellig uit daar!

  1. lorivandyck schreef:

   Laat me zeker weten als je in Brugge bent! 😀

 2. hilde schreef:

  Al 2 maal geweest en de High Tea genomen. Subliem en zeker ook wat de prijs betreft. Zeker een aanrader. Gezellig interieur met vriendelijke uitbaters. En vergeet de lekkere teas niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *