BRUGGE | Sanseveria

KEEP CALM & EAT A BAGEL

Welkom in Brugge. Opnieuw. En andermaal een van m’n favoriete adresjes uit mijn vertrouwde omgeving. Sanseveria is een bagelsalon dat bijna net een jaar geleden de deuren opende. Ook ik kwam ongeveer een jaar geleden in het centrum wonen. Een liefde tussen Lori en bagels werd geboren.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Toeval of niet, er bestaat een bagel met de naam Lori. Rijkelijk beboterd met cream cheese en afgewerkt met een royale portie blauwe bessen en aardbeien. Uiteraard mijn favoriet. Naast die gelijknamige bagel bestaat het assortiment uit nog zo’n 10 andere soorten, met elk hun typerende naam. Na het kiezen van het beleg is er mogelijkheid om de topping van de bagel te beslissen. Ga je voor een bagel met ui of eerder een met sesamzaadjes? Ook is er maandelijks een ‘bagel van de maand’, even speciaal, uniek en gelimiteerd.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Hoofd en handen achter dit project? Bert Vanheuverzwijn, een gedreven jongeman uit Oostende. Je ziet hem dagelijks bezig in de gezellige zaak., maar ook in Oostende, waar de tweede zaak geopend wordt.

Vernieuwend, zo’n bagelconcept in West-Vlaanderen. En die authenticiteit wordt doorgetrokken naar alles wat aangeboden wordt. Als Bert een drankje reeds ergens anders zag, dan zal hij het zeker niet in Sanseveria presenteren aan de klanten. Alles is ofwel huisgemaakt (zoals hun desserts) of uniek (zoals hun Gasco Tonics).

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Je kunt je bagel ter plaatse opeten, kiezen voor take-away of opteren voor een alternatief. Zo is er levering aan huis mogelijk, kun je een bedrijfslunch laten verzorgen en hen laten langskomen op een communie, trouw of doop.

Af en toe is er een speciaal evenement, zoals een kaasavond (mét bijhorende bagels uiteraard) en te allen tijde kun je een ontbijtmand bestellen.

Lori ©

Sanseveria Bagelsalon

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *