Opsmuk, pop up, shop, hotspot, Brugge

BRUGGE | Opsmuk POP UP

UPDATE: gesloten

In onze straat hangt de kerstverlichting op en langzaamaan begint het overal door te sijpelen dat we opnieuw op zoek moeten gaan naar perfecte eindejaarsgeschenken. Tegelijkertijd moet ik me inhouden om me niet te laten gaan wat betreft baby stuff!

Opsmuk, pop up, shop, hotspot, Brugge

 

Opsmuk POP UP draagt de naam van het jonge ondernemersduo Bieke en Jan dat houten gebruiksmeubelen creëert. Om de zaak nog wat meer aan te kleden, ging Bieke op zoek naar een geschikte partner. Samen met het haar nichtje Fien – oprichtster van de webshop Funky Monkey – gaat is Bieke opnieuw in de Brugse binnenstad te vinden met de allerleukste spulletjes.

Opsmuk, pop up, shop, hotspot, Brugge

Juweeltjes van Paris Dot Com. Hand made stuff van l’atelier de Juliette. Kinderkledij van Grey Kids Clothing. Lederaccessoires van Studio Raven. Post- en kerstkaartjes van Charlotte Hertsens Design & Fien Tekent. Nog meer jewelry van Liliepop en handgeschilderde papieren opbergzakken van Lots of Jess.

Opsmuk, pop up, shop, hotspot, Brugge

Opsmuk, pop up, shop, hotspot, Brugge

 

Maar natuurlijk ook alle houten meubels en accessoires van Opsmuk zelf én alle andere leuke spulletjes van Fien haar webshop Funky Monkey.

Wanneer kan je langsgaan? Elke dag, behalve zondag en maandag in november. Elke dag open in december! Hou trouwens mijn Instagram-pagina in de gaten, want je kan snel enkele leuke spulletjes winnen. 😉

Opsmuk POP UP
Niklaas Desparsstraat 3
8000 BRUGGE

One thought on “BRUGGE | Opsmuk POP UP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *