Duka Moodstore, Brugge, hotspot

BRUGGE | Moodstore Duka

De sprookjesachtige omgeving van ’t Brugse Minnewater is een hotspot rijker. Na een lange carrière in het onderwijs wilt duizendpoot Katrien haar creativiteit botvieren in de wondere wereld van de ondernemers en opende ze onlangs Duka Moodstore.

Op basis van wat literatuur, haar eigen creatieve input en lifestyle werkte ze haar concept en visie uit.

Having a different shopping experience

Dat komt neer op het feit dat Duka Moodstore een totaalconcept is: genieten van kunstboeken, proeven van sapjes van JusRé, de taarten van Madam Bakster smaken en dat allemaal terwijl je shopt. Als je er een definitie op zou moeten plakken, dan is het voorgaande de perfecte omschrijving van een moodstore.

Ook de producten en items zijn niet zomaar gekozen. Alles is ofwel handgemaakt, bevat natuurlijke stoffen, heeft creatieve en ecologische waarden, is plantaardig, tijdloos en/of design. Fashion for women & girls, art, interieur & gifts! 

Alles wat je aankoopt, daar zit een ziel in en is duurzaam, waardoor Katrien ook op zoek ging naar een pand met evenveel charme en aantrekkingskracht. Die vond ze terug in de architectuur van het huisje en de idyllische omgeving van het Minnewater.

Lori ©

Duka Moodstore
Wijngaardstraat 14
8000 Brugge

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

One thought on “BRUGGE | Moodstore Duka”

  1. Mark schreef:

    Leuke vernieuwende winkel met verrassende artikelen als leuk cadeau of geoon voor jezelf te vinden. Gecombineert met een gastvrije ontvangst een mooie beleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *