Brugge, bed and breakfast, dreamhouse b&b

BRUGGE l Dreamhouse bed & breakfast

In m’n eigen typisch Brugse straat is er ongeveer gelijktijdig met onze verhuis een gloednieuwe b&b geopend, Dreamhouse B&B. Toevallig ook een oude schoolvriendin van m’n mama en zo geschiedde, ik ging er ontbijten en een kijkje nemen… Lees maar verder, want er staat je aan het einde van dit bericht een leuke verrassing te wachten.

Brugge, bed and breakfast, dreamhouse b&b

Brugge, bed and breakfast, dreamhouse b&b

Er zijn vier luxekamers in dit perfecte, 16e-eeuwse historische pand dat trouwens magnifiek gerestaureerd is. Houten plafonds, een schitterende tuin (wie had dat gedacht in hartje Brugge) & een ontbijt om u tegen te zeggen: mét wentelteefjes. Perfect voor een romantisch en charmant verblijf tijdens een bezoekje aan Brugge. Jij ziet jezelf toch ook al in de tuin zitten met je ontbijt? 😉

Ohja.. Je kan een nachtje winnen op deze unieke verblijfplaats. Wat moet je doen?
1. Like de Facebook-pagina van Dreamhouse (klik hier) en Buitenshuis (klik hier).
2. Schrijf hieronder met wie je zou komen en waarom.

De winnaar wordt donderdagavond bekend gemaakt. Succes!

Lori ©

51 thoughts on “BRUGGE l Dreamhouse bed & breakfast”

 1. Liesbeth Pyck schreef:

  Ik zou heel graag een nachtje Dreamhouse winnen, samen met mijn vriend. 1/ Omdat wij met twee kleine kindjes veel te weinig tijd met elkaar doorbrengen. 2/ En meer dan ooit nood hebben aan rust, romantiek en schoonheid. Geen betere plaats dan Brugge én Dreamhouse!

 2. Magali Callant schreef:

  Ik zou dit heel graag winnen om er samen met mijn vriend naartoe te gaan. Wij studeren allebei nog en wonen beide thuis, maar we zien elkaar helaas niet veel omdat we 2 uur van elkaar wonen. Dit zou de ideale manier zijn om een weekendje samen weg te gaan. B

 3. Sophie schreef:

  with my mother, when we are visiting my parents-in-law in Belgium (I am from the South of Germany)
  this would be a beautiful place to spend a night with her in this wonderful city 🙂

 4. Vanlauwe Herlinde schreef:

  Ik droom ervan een nachtje in Dreamhouse B & B te winnen samen met mijn echtgenoot. Samen buitenhuis is gewoon genieten.

 5. An De Beir schreef:

  Ik zou natuurlijk heel graag zelf komen met mijn man, maar ik denk dat een vriendin van me die heel slecht nieuws gekregen heeft het veel meer zou verdienen. Zij en haar man zouden even kunnen verwend worden en zo misschien wat kunnen genieten ondanks alle zorgen.
  Met zo’n gastvrouw wordt het verblijf vast een oppepper!

 6. Iske schreef:

  Oooo wat mooooi. Alle opdrachten uitgevoerd om kans te maken! Kom samen met Christof om alle plekjes te bezoeken waarover je schrijft! Samen een koffie drinken?

 7. Emmeke Witdouck schreef:

  Ik zou heel graag een nachtje op deze unieke verblijfplaats doormaken met mijn vriend. Wij zijn nog studenten en voor ons zou het dus zalig zijn om na deze blokperiode eens goed te ontspannen 🙂

 8. Dorine alliet schreef:

  Hallo,
  Ik zou heel graag met mijn allerliefste vriend bij jullie eens willen overnachten
  Wij genieten graag ……
  En ik weet dat het bij jullie 100% genieten is ……
  Grts
  Dorine

 9. Laure schreef:

  Wauw, wat een mooie tuin in hartje Brugge!

  Ik zou graag mijn tweelingzus verrassen met een tripje richting Brugge. Zij is recent mama geworden en het lijkt me wel leuk om haar te verwennen met een lekker ontbijt op deze mooie locatie en daarna nog wat in de straatjes van Brugge rond te lopen en terrasjes te doen!

 10. Sharon schreef:

  Samen met mijn hubby om te vieren dat we deze maand 13 jaar samen zijn 🙂

 11. Emma Callens schreef:

  Ik zou jeel graag gaan met mijn vriend om ons 1-jarig samenwonen te vieren. ❤️

 12. Sofie raets schreef:

  Deze B&B ziet er mega mooi uit!! Ik zou met men man komen want in deze periode 1 jaar getrouwd, en 11jaar samen! Dus dit zou TOP zijn moesten we in zoiets prachtig kunnen logeren!! Fingers crossed
  Sofie

 13. Ilse schreef:

  Wow wat mooi en gezellig! Graag zou ik hier overnachten met mijn 2 topvriendinnen.
  We studeerden alledrie in Brugge en gingen daarna elk onze weg. Ze zijn ondertussen allebei mama geworden van 2 toffe deugnietjes ! Omdat we behoorlijk ver uit elkaar wonen en het niet altijd makkelijk is om een vriendinnen-date te organiseren met kleintjes erbij zouden we bij een overnachting in “ons” Brugge ons studentenhartje weer eens kunnen ophalen en gezellig bijkletsen. Net zoals the good old times !

 14. Barbara Vanhove schreef:

  Wat een prachtige B&B en wat hou ik van Brugge! Ik zou dit weekendje weg gebruiken om samen met mijn vriend, die nog nooit in Brugge geweest is (ZONDE!), alle pareltjes in Brugge te tonen. Deze zomer zit er geen vakantie in, dus een weekendje Brugge zou ideaal zijn om er even tussenuit te kruipen!

  Groetjes,
  Barbara

 15. Sofie schreef:

  Met mijn hubby natuurlijk . We wonen eigenlijk niet zo zot ver van Brugge, vandaar dat we er zelf nooit iets zouden boeken om te overnachten (hoewel het toch vaak in mijn hoofd speelt). Een weekendje toerist in eigen land, met Brugge als decor, dat zou puur genieten zijn !

 16. Lisa schreef:

  Wat een prachtige locatie!! Ik zou hier zeker een nachtje willen vertoeven met mijn vriend. Waarom? Omdat ik, sinds ik naar Kortrijk verhuist ben, Brugge eigenlijk wel mis. Een nachtje in my hometown zou dan ook heerlijk zijn! Plus, even ontsnappen aan alle drukte en stress is nooit verkeerd 😉

 17. Lore Vlaeminck schreef:

  Met Jochen Logghe
  De ideale ontspanning na een -alweer- zalig schooljaar en een -alweer- bang afwachten op nieuws voor het komende jaar!

 18. Marie Decreus schreef:

  Na een drukke periode van examens en heel weinig tijd met elkaar doorbrengen, zou ik graag samen met mijn vriend een nachtje willen doorbrengen in deze prachtige B&B! Dit ook om te vieren dat we (hopelijk) beiden zijn afgestudeerd!

 19. Miriam Ahmed schreef:

  Het zou een super leuke ervaring zijn samen met m’n vriend. In het hartje van Brugge, op een toplocatie. Ook al zijn we van de streek, zo kan je je eigen stad toch op een andere manier leren kennen. En zeker als het in zo’n mooi historisch pand is met een prachtige kamer. Wij kijken er alvast naar uit!

 20. Shelley schreef:

  Met 2 kids, studies verpleegkunde, een huishouden runnen, …. hebben mijn vriend en ik wel eens nood aan wat q-time en Brugge is daarvoor de ideale place-to-be en zeker in zo’n mooi B&B, zouden we zeker eens van genieten!

 21. Lore Duchateau schreef:

  Prachtig!! Zou puur genieten met een grote G zijn! Zou heel graag met mijn vriend Lukas gaan om hem te overtuigen dat genieten ook buiten Limburg kan

 22. Daniëlle schreef:

  Oh ja! Ik zou graag met mijn man gaan en dan onze allerliefste dochter even ergens te logeren brengen.

 23. Thalita Aelberts schreef:

  Ik zou graag met mijn vriend gaan. Omdat we dit jaar nog niet tussen al het werk door de tijd hebben gehad om op weekend te gaan, maar er toch graag eens tijd voor willen maken. En aan de andere kant hebben we nog nooit in een b&b verbleven dus het zou een nieuwe ontdekking kunnen zijn.

 24. Annebeth schreef:

  Wat een mooi interieur! Ik heb Brugge altijd al eens willen bezoeken. Een stad met zoveel geschiedenis en mooie architectuur. Wat wil je nog meer?
  Samen met mijn vriend zou ik graag een romantisch weekendje doorbrengen in deze B&B.
  Groetjes Annebeth

 25. Susan schreef:

  Lijkt me geweldig!
  Ik zou met m’n moeder komen. We hebben elkaar een aantal jaar helaas niet gezien dus we hebben heel wat tijd in te halen. Vroeger gingen we jaarlijks samen shoppen in Brugge. In het voorjaar samen een dagje geweest maar vanwege de copd van m’n moeder is 1 dagje écht te kort om al het moois van Brugge te ontdekken.

 26. Paulien schreef:

  Ik zou hier graag komen genieten met mijn vriend.
  Door ons druk leven genieten we te weinig van elkaar, met ons tweetjes. Deze B&B zou hier perfect voor zijn!

 27. Philile schreef:

  Eind augustus verwachten mijn vriend en ik ons eerste kindje en hij is nu ook druk bezig met de laatste afwerkingen van onze verbouwingen. Tussen ons voorbereiden voor de baby en de verbouwingen vind ik dat mijn vriend eens een nachtje ontspanning op zo’n toplocatie verdient. We hebben ook nog geen babymoon kunnen doen, dus het zou ook wel leuk zijn om nog wat quality time samen te hebben met ons tweetjes!

 28. Jo Boeyden schreef:

  n nachtje alleen met ons twee op zo’n zalig plekje, dat zou fijn genieten zijn. We wilden altijd ons 10 jarig jubilee vieren in stijl, maar meer dan een weekje Texel met de kindjes (uiteraard ook super fijn!) kan er helaas niet vanaf nu t zo ver is. Dus er toch even tussenuit, dat zou een enorm fijne verrassing zijn <3

 29. Kirsty Janssens schreef:

  Prachtig! Ik zou er graag met mijn verloofde een nachtje doorbrengen om eens 1) zalig te ontstressen voor de trouw 2) eens niet voor ons eigen zondagse ontbijt te hoeven zorgen en 3 de niet platgetreden paden te ontdekken aan de hand van jouw tips.

 30. Lauren Rogiers schreef:

  Wat ziet dit er prachtig uit! Kan je nu geloven dat ik in die 23 jaar dat ik hier in België al rondwandel, nog nooit in Brugge ben geweest? Ik zou echt veel meer de toerist-in-eigen-land moeten uithangen. Deze B&B & het mooie Brugge lijken mij dan ook de ideale plaatsen om daarmee te beginnen. Binnenkort is er een vriendin vanuit Australië in het land, ik zou haar dan meenemen. En sowieso ook mijn vlogcamera om het allemaal vast te leggen!

 31. Elien schreef:

  Net zoals vele anderen zou ik dit graag met m’n vriendje willen delen! Het zou de ideale ontspanning zijn na de examens, ook omda we elkaar nu een maand niet zien omdat we zo ver van elkaar wonen . In zou dit ook heel graag winnen omdat Brugge een van m’n favoriete steden is, het is er zo gezellig en ik word er altijd goed gezind!

 32. Vervaecke Liesbet schreef:

  Prachtige B&B! Ik zou samen met mijn mama komen, omdat ze veel voor ons gezin doet en ik haar graag af en toe op die manier iets teruggeef.

 33. Als firsttime mom draait je leven hoofdzakelijk om en rond je baby. Ik zie mijn boontje doodgraag, maar een nachtje met mijn vriend in mijn favoriete stad spenderen klinkt als muziek in de oren. Zeker als het in zo’n prachtige B&B als Dreamhouse zou zijn. Toi toi toi!

 34. Laura Craps schreef:

  Ik zou komen met mijn man om te vieren dat we een maand getrouwd zijn ;-). Er een weekendje tussenuit dat doet eens deugd om te kunnen genieten van elkaar.
  Het is een super mooie b&B.

 35. Natasja schreef:

  Oh! Zou ideaal zijn om eindelijk al Lori’s hotspots in Brugge uit te testen, samen met mijn allerliefste & ’t baby’tje in mijn buik, babymoon in eigen land klinkt al heerlijk in mijn oren. <3

 36. Evelien Holvoet schreef:

  Ik zou heel graag samen met mijn vriend gaan. Het zou ons veel deugd doen nog eens met ons tweetjes weg te gaan. Dan kunnen we eventjes genieten van de rust, van elkaar, van de mooie locatie en volgens jouw opinie ook van het heerlijke ontbijt ;)!! Daarna zullen we nóg blijer zijn om onze lieve dochter terug te zien, om dan weer samen te genieten van de gezellige drukte.. ☺️

 37. Sara Sticker schreef:

  Met mijn vriend! Omdat Brugge voor mij speciaal blijft, ik studeerde er en zat er op kot. Het is een stad waar ik heel graag terug naartoe ga!

  Als kersverse ouders lijkt het ons zalig om er in het mooie brugge eventjes van tussen uit te kunnen zijn, samen met onze kleine baby Cesar.

 38. Jade schreef:

  Ik zou graag met mijn vriend gaan logeren omdat we bijna een jaar samen zijn. Maar met ons krap studentenbudget lukt dat jammer genoeg niet. Dus dit zou heel tof zijn!

 39. Diane Dekker schreef:

  Ik zou dolgraag komen met mijn man. We zijn al twee keer in Brugge geweest (2x regen ;-)) en hebben er helaas nog nooit overnacht. Ik zou hier graag eens overnachten, ik vind Brugge zo’n mooie stad. Ik hoop dan dat het tijdens ons derde bezoek aan Brugge wel droog is, driemaal is scheepsrecht!

 40. Mandy Pouwelse schreef:

  Oh wat zou ik het graag winnen en samen met mijn allerliefste man het leven vieren! Vieren dat we het goed hebben, vieren dat we gelukkig zijn, werk hebben en vieren dat we zo enorm kunnen genieten van al het moois Brugge ons te bieden heeft ….! Bedankt voor de leuke actie!

 41. Rudi Vereerstraeten schreef:

  Ik kom natuurlijk graag met mijn liefje, we hebben er een zeer romantisch weekendje gehad ongeveer een jaar geleden. We zijn er zeer goed ontvangen door de gastvrouw en hebben lekker gegeten bij haar man in zijn restaurant. We hebben samen 4 dochters en zo eens een gezellig, romantisch weekendje onder ons tweetjes kan zo een deugd doen en dan zijn onze batterijen weer opgeladen.

 42. Isabelle Beelen schreef:

  Wat een super mooi b&b! Ik zou wel graag met mijn teenager komen! Ook leuk om de regio te kunnen visiteren! Nu, moeten wij enkel duimen! Ik heb jullie 2 fb pagina’s

 43. Margaux Van Maele schreef:

  Wat een leuke actie. Als ik zou mogen kiezen met wie ik zou gaan, dan zou het zoals velen met mijn vriend zijn. Het zijn momenteel examens en dat betekent voor hem dat hij nu het huishouden op zich neemt, kookt, afwast, en eigenlijk alles doet. Voor hem is juni net als voor mij dus een niet zo fijne maand. Het zou dan ook heel leuk zijn om deze zomer eens zorgeloos weg te kunnen zonder dat we ons over al die huishoudelijke taken moeten zorgen maken. En Brugge is zo mooi, dus ideale locatie voor een dagje toerist spelen 🙂

 44. Louise De Bast schreef:

  Done✔ Ik zou dolgraag overnachten met mijn vriend Toon! Na deze zware examenperiode zou zo’n weekendje zonder twijfel veel deugd doen. En aangezien mijn vriend in augustus begint te werken in Brugge is het een leuke manier om de stad al eens te leren kennen

 45. Stefanie schreef:

  Hi Lori,

  Dit lijkt me de ideale plek om te verblijven tijdens een mini-trip naar Brugge! Ik zou heel graag mijn vriend willen meenemen aangezien hij en ik nog nooit in deze West-Vlaamse schone geweest zijn.
  *Fingers crossed

  Foto’s zien er ook heel erg gezellig uit.

  Groetjes,
  Stef

 46. Elodie Taffe schreef:

  Met mijn man. Omdat ik na 11 maand sinds onze baby nog geen nacht deftig heb geslapen, en ik van de gelegenheid gebruik zou maken de baby een nachtje naar m’n mama te brengen. Voor ene keer 🙂

 47. Nele schreef:

  Brugge is voor mezelf en twee super vriendinnen de stad waar hechte banden werden gesmeed! Wat zou het fijn zijn om deze herinneringen op te halen in deze prachtlocatie in Brugge zelf! Terug naar waar het allemaal begon.

 48. Kelly schreef:

  Ik zou met mijn vriend gaan, ondanks dat we nog maar een goed jaar samen zijn, kan ik ook wel een pain in the ass zijn. Daarom zou ik hem willen bedanken, dat hij, ondanks alles, mij in alles blijft steunen, blijft geloven in de dingen die ik doe, hij onvoorwaardelijk veel van mij houdt en ik van hem. Elk moment samen willen we graag koesteren, dat doen we ook elke keer, maar dit zou wel ideaal zijn!

 49. Charlotte Gielens schreef:

  wauw
  Ik zou graag met mijn lief hier wat quality time doorbrengen met ons eerste baby’tje on the way en genieten van elkaar in die proachtige omgeving

 50. Lara schreef:

  Brugge is een wondermooie stad, ik zou gek zijn moest ik hier geen weekendje willen doorbrengen, zéker als ik ’s avonds in zo’n mooi prinsessenbed kan slapen. Maar toch zou ik mijn ouders in mijn plaats laten gaan. Zij zijn dit jaar 25 jaar getrouwd en doen al 20 jaar alles voor mij. Via deze weg zou ik hen graag willen verrassen en bedanken.

 51. Marja Legius schreef:

  Wat een prachtige plek. Echt een droomhuis. In een 16e eeuws historisch pand Dat zal Gerard Legius zeker weten te waarderen en bewonderen. Hij zal dan ook zeker genieten van een trip naar Brugge en ik geniet dan graag met hem mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *