BRUGGE | Jüttu

Home of brands | House of friends

Nog 5 keer slapen en dan is het zover. Dan shop je anders in BruggeJüttu is het vernieuwde winkelconcept van het jonge, moderne, enthousiaste team dat ook achter het A.S. Adventure idee staat. De focus ligt op slow shopping, zodat je je bewust bent van je aankopen en minder impulsief aan de slag gaat.

IMG_4345_Fotor_Fotor_Collage1

Door 5 lifestylecorners en drie invalshoeken, fashion, food, deco, in te richten, wordt hier voor iedereen een totaalbeleving gecreëerd waarbij ruim 60 lokale en internationale mode- en interieurnamen aan bod komen. Je wordt trouwens begeleid door lifestylespecialisten en stylisten, noem hen zeker geen doorsnee verkopers.

IMG_4345_Fotor_Fotor_Collage3

Is de impulsiviteit volledig uit je verdwenen en ben je je zodanig bewust geworden van je eigen gedrag dat je beslist om niets te kopen? Neem dan toch zeker een JUTTUgram mee, het krantje van de winkel, steeds met een ander thema. Speciaal voor het eindejaar deze keer: #lessbittermoreglitter!

Mijn favoriete brands/items op dit moment: Barù (food), Ichi (fashion), Selected (fashion) & SERAX (interior). Maar ik hoef je niet te vertellen dat mijn voorkeur eigenlijk volledig uit gaat naar de Jummy Corner…

IMG_4345_Fotor_Fotor_Collage2

Juttu (zn)

Afkomst: uit het Fins – spreek uit als: ‘joe toe’
Betekenis: 1. Verhaal of storytelling 2. Anekdote (meestal over een incident, kort en vaak humoristisch) 3. Artikel in een krant  4. Stuff, business, ding(en) 5. Voorkeur 6. Something, ‘een aantrekking, een crush (bv: ‘er is iets tussen die twee mensen, they have ‘Juttu’)

Een afschrift uit een etymologisch woordenboek is hier wel op z’n plaats, als leerkracht Nederlands zijnde. En aan gezien ook aan mij gevraagd werd om een persoonlijke ‘juttu’ te delen, lees je die hieronder.

IMG_4393_Fotor

Als travel & city blogger ligt mijn focus op reis 100% op het beleven ter plaatse. Groot was mijn verbazing toen mijn vriend vroeg om een foto te maken op een (redelijk riskante) klif bij een uitloper van de Grand Canyon. Iedereen weet ondertussen dat ik toen ten huwelijk ben gevraagd, maar weinigen weten dat de grens tussen het huidige resultaat ‘verloofd’ en een tweede aanzoekpoging erg dun was. Ik was aanvankelijk niet van plan om mijn leven te riskeren om (opnieuw) een foto te maken aan de rand van de afgrond, een herhaling van wat we daags voordien al eens deden. 😉

And hell yeah, #lessbittermoreglitter it will be at my wedding.

IMG_6180

I can’t, but we can

Kom vanaf woensdag 2 december ook eens een kijkje nemen naar mijn eigen ingerichte corner met leuke reis- & hotspot stuff volgens Lori’s/Buitenshuis’ keuze. Je ziet er dan ook de fashion corner van Lise Desmet, zus van mijn husband-to-be. Check zeker eens haar blog What I See (klik hier), Facebook-pagina (klik hier) en Instagram account (klik hier).

Schermafbeelding 2015-11-24 om 19.28.22

Schermafbeelding 2015-11-24 om 19.30.06

PS: Foto’s zijn genomen in Antwerpen. Volgende week komt een fotoreportage van de Jüttu store in Brugge!

Lori ©

Jüttu
Noordzandstraat 52
8000 Brugge

2 thoughts on “BRUGGE | Jüttu”

  1. Laure schreef:

    Ik ga volgende week zeker eens langs bij Juttu. Zo leuk dat de winkel ook in Brugge komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *