Grün, Brugge, urban deli, salade, food, hotspot

BRUGGE | Grün

UPDATE: gesloten

Martijn, Dirk en Riet vormen het driekoppige, inventieve compagnie achter gloednieuwe hotspot, Grün. Zin in een lekkere, gezonde en snelle lunch? Een salade waarvan je na 15 minuten niet opnieuw honger hebt? Go for it in deze urban deli!

Grün, Brugge, urban deli, salade, food, hotspot

Geïnspireerd door al het lekkers wat ze geproefd hebben in Europa én daarbuiten, creëerde  Dirk – de gediplomeerde chef van het trio – een menu die 100% gebaseerd is op groentjes. Denk aan ‘salades’ in de breedste zin van het woord, want hier proef je gerechten op basis van quinoa, rijst, krieltjes, pasta, linzen, couscous, kikkererwten of noedels. Edgy, maar superlekker!

Alleen maar salades? Oh no. Geniet van een aperitief met groene hapjes op het zonnig terras of koop een slow-juice van The Juicery (Gent). Maar ook zoetekauwen komen hier aan hun trekken voor een heerlijk dessert en een koffie in de namiddag. Of kom je gewoon graag in een pinterest perfect place?

Grün, Brugge, urban deli, salade, food, hotspot

Grün, Brugge, urban deli, salade, food, hotspot

You don’t feel like cooking? Ga voor hun take-away aanbod en voel geen schaamte omdat je niet gekookt hebt, want vers én gezond is het hier anyway.

Lori ©

Grün
Dweersstraat 4
8000 Brugge

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *