De Makersrepubliek, Handmade in Brugge, The Box

BRUGGE | De Makersrepubliek – The Box

Handmade in Brugge

… zet Brugge op de kaart als stad waar het ambachtelijke maken een toekomst krijgt. Bij het binnenkomen in het pand in de Sint-Jakobsstraat vind je tal van die ambachtelijke creatievelingen terug. Kleine vermelding voor dé beste chocolade (en stiekem ook verre familie) van Brugge, Chocolaterie Spegelaere.

Chocolaterie Spegelaere, De Makersrepubliek, Handmade in Brugge, The Box

De Makersrepubliek

… is een open huis voor makers, jonge creatieve ondernemers en startups. Het is de thuisbasis voor Handmade in Brugge, The Box & Turbo. Hier kunnen externen ook workshops, lezingen, expo’s en andere creatieve events organiseren. Loop eens binnen en bekijk de heerlijke raamtekeningen van Wietse Hinderyckx.

De Makersrepubliek, Handmade in Brugge, The Box

The Box

… is een plug & play handelspand in het hart van Brugge. Startende en bestaande ondernemers kunnen in The Box hun ideeën of producten voor een kortere periode in realiteit uittesten.

En net daarom schrijf ik ook deze blogpost, omdat ik een leuk persbericht in m’n mailbox ontving van Mamzel, vooral bekend om haar webshop en parties. Met een echte, tijdelijke winkel willen ze de Bruggelingen en (dagjes)toeristen laten kennismaken met hun leuke assortiment. Van 22 april tot 7 mei, dus laat het niet zomaar aan je voorbij gaan.

Mamzel, De Makersrepubliek, Handmade in Brugge, The Box

En wat er verder in de toekomst nog gebeurt omtrent de Makers van Brugge, spring af en toe eens binnen om te zien wat er aan ‘gaande’ is!

 

Lori ©

One thought on “BRUGGE | De Makersrepubliek – The Box”

  1. Yvonne schreef:

    Helaas gaan wij in die periode niet naar Brugge komen, maar dit lijkt me een leuke plek om in de toekomst een kijkje te nemen en dan zijn er vast weer leuke andere ondernemers te vinden! Die chocolaterie spreekt me trouwens ook erg aan, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *