Adriaan coffeebar, koffiebar, Brugge, hotspot

BRUGGE | Coffeebar Adriaan

Aandachtige lezers hadden het misschien al gemerkt. In dit lijstje met koffiebars en hun openingsuren staat Coffeebar Adriaan opgelijst. Maar nog geen blogpost? Klopt, deze moest rond 8 maart geschreven en opgesteld worden, maar baby Ellie besliste anders… Deze had je dus nog tegoed.

Coffeebar Adriaan is Brugges nieuwste koffieadres. Het pand bevindt zich naast de stadsschouwburg en draagt ook geheel dezelfde sfeer. Het 19e-eeuwse bankgebouw werd gerenoveerd en het lijkt alsof het interieur altijd zo geweest is. Geen koffiebar zoals ze tegenwoordig vaak worden ingericht (Scandinavisch, strak & edgy), maar hier is wel heel wat karakter en charme aanwezig.

Adriaan coffeebar, koffiebar, Brugge, hotspot

Barista Marnix leeft op in z’n nieuwe uitdaging. Met ongelofelijk veel passie en enthousiasme serveert hij zuivere, pure koffies. Ook melkachtige bereidingen en chocomelk voor de allerkleinste vind je terug op de menukaart.

Adriaan coffeebar, koffiebar, Brugge, hotspot

Adriaan Willaert, Vlaams componist, dirigent en muziekleraar vormt de bron van inspiratie voor deze koffiebar (én tevens ook de straatnaam). Zijn portret zie je herhaaldelijk in de huisstijl én vormt zo een leuke meerwaarde.

Leuk om te weten: sinds eind maart kun je tijdens de voormiddag een ontbijt verkrijgen!

Adriaan coffeebar, koffiebar, Brugge, hotspot

Lori ©

Coffeebar Adriaan
Adriaan Willaertstraat 7
8000 Brugge

WEBSITE

One thought on “BRUGGE | Coffeebar Adriaan”

  1. Marjolein schreef:

    Hun panna Montana is zo lekker, ideaal voor diegene die niet van te zoet houden ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *