BRUGGE | Cafuné

Cafuné. Met een zeemzoete, Portugese naam die niet minder betekent dan ‘met je vingers door het haar van je geliefde strelen moet dit een perfecte, nieuwe hotspot zijn die het leuke rijtje koffiebars in Brugge vervoegt.

Jonge creatievelingen achter dit concept? Elliott & Silke, die beide uit een volledig andere carrière komen overgewaaid (mode-watersport), maar die hun passie en enthousiasme sinds vrijdag willen botvieren in hun gloednieuwe zaak.

Collage_Fotor2

Met een kakelvers barista-diploma (opleiding trouwens gevolgd bij OR Coffee Roasters) wordt hier koffie, thee en chocolademelk, in de ruimste zin van het woord, met hoogstaande kwaliteit ‘specialty’ geserveerd. Eerlijk als ik altijd ben en zonder te overdrijven, mijn cappuccino heeft nog nooit zo lekker gesmaakt. En wat blijkt? De melk die ze hiervoor gebruiken, is zo vers dat ze die amper twee dagen kunnen houden. Klasseniveau, en dat merk je.

Collage_Fotor

Collage_Fotor3

Ontbijt, lunch en taart. Alles homemade en overheerlijk. ’s Morgens geniet van je enkele ontbijtkoeken, ’s middags staan er smakelijke bagels op het menu en in de namiddag zorgt een stuk hemelse chocoladetaart ervoor dat je dag wordt goedgemaakt .

Herken je het pand? Enkele maanden geleden vertoefde Opsmuk Pop Up tijdens de eindejaarsperiode hier. Invloeden die je nog steeds herkent aangezien Opsmuk enkele interieur-elementen aanleverde.

Niet zoveel tijd? Hun concept is ook on the go beschikbaar!

Lori ©

Cafuné
Academiestraat 8
8000 Brugge

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

3 thoughts on “BRUGGE | Cafuné”

  1. Nathan schreef:

    Top top top barista bar in Brugge! THE please to be!!!!

  2. william van Loenhout schreef:

    Heel lekkere koffie. Ik miste wel een origineel droogje. Een chocolaatje of en origineel koekje, zoiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *