Café Pistolet, Brugge, pistolets, foodspot, lunch, zaal Brugge

BRUGGE | Café Pistolet

Je leest hier wel vaker de lekkerste tips als het aankomt op tips & tricks voor Brugse foodspots. Café Pistolet is een van mijn persoonlijke favorieten en kwam nog niet eerder aan bod; tijd voor een woordje uitleg!

Café Pistolet, Brugge, pistolets, foodspot, lunch, zaal Brugge

Daan & Justine zijn twee jonge ondernemers (je weet ondertussen wel dat ik een zwak heb voor jonge, West-Vlaamse creatievelingen) die ongeveer anderhalf jaar geleden van hun droom werkelijkheid maakten; een eigen zaak. Op elk moment van de dag koop je er kraakverse pistolets en met meer dan 15 varianten (waaronder gehakt met pickles en zalm met philadelphia), is hun kaart behoorlijk uitgebreid. Belegde broodjes, met een tikkeltje meer eigenheid. Het industriële interieur is een zalig pluspunt (interieur-architecturaal denkwerk van nog zo’n West-Vlaamse topper: Maximiliaan Lefèvre).

Café Pistolet, Brugge, pistolets, foodspot, lunch, zaal Brugge

Voor Ellies eerste feestje ging ik op zoek naar een ‘perfecte’ locatie in Brugge en die vond ik hier: veel parkeerplaatsen, uniek, magnifiek interieur en een leuk concept!

Geraak je hier niet om een van hun pistolets te proeven? Dan kun je ze ook bestellen om thuis te laten leveren, dé beste uitvinding tegenwoordig (hands up)!

Lori ©

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *