BRUGGE | Blackbird

Na een tal van smaakmakers via Facebook en hun blog is het dan zover. Brugge heeft een nieuwe aanwinst. Blackbird opende maandag de deuren en kon meteen rekenen op een groot succes.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Rekening houdend met een redelijke opkomst voor het ontbijt op de eerste dag van de opening, zorgden Stephanie en Peter voor 5 croissants, wat er uiteindelijk 25 bleken te zijn. Een prachtige start en dat is zeker te danken aan een schitterende promocampagne die aan de opening vooraf ging.

In Blackbird kun je terecht voor een ontbijt (aanrader: Blackbirds’ Special met tapas), een lunch (zoals onderstaande belegde boterham met zalm) of voor een unieke thee van Kusmi tijdens tea-time.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Het donkere en ‘birdy-achtige’ interieur refereert naar de naam van de zaak, Blackbird. Donkere muren en enkele vogelkooien als decoratie. Misschien wat duister, misschien wat mysterieus, je geeft er je eigen aanvulling aan, maar het staat ook voor het loslaten van wat je niet graag doet en het vastgrijpen van wat je wel graag doet.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

 

 

 

Dat vastgrijpen van wat je wel graag doet, is exact hetgene wat Stephanie en Peter hebben begrepen. Als vriendelijke, charmante zaakvoerders van Blackbird hebben ze nu een drukke job met tijd voor elkaar, want vooral dat laatste misten ze voordien door hun aparte jobs. Peter is het culinaire hart van Blackbird en Stephanie zorgt dat iedereen die binnenstapt een thuisgevoel krijgt door haar innemende persoonlijkheid.

Blackbird is trouwens niet alleen een breakfast/lunch/tea-time hotspot, maar ze hebben ook een leuk lifestyle-aanbod met geurkaarsen van Voluspa en handgemaakte natuurlijke zepen.

Check out the new bird in town!

Lori ©

Blackbird

Jan van Eyckplein 7, 8000 Brugge

2 thoughts on “BRUGGE | Blackbird”

  1. Mary María schreef:

    Very cool! Have a wonderful wednesday sweetie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *