BERLIJN | 25 hours hotel Bikini Berlin

Meer dan een maand geleden ondertussen, maar daarom niet minder interessant. In augustus reisden we voor de eerste keer met Ellie met het vliegtuig. Locatie? Berlijn! Reden? We kennen de stad vanbinnen en vanbuiten, korte vlucht en ‘oké’ weersomstandigheden.

Zowel de heen- als terugvlucht verliepen vrij goed, ook al hadden we in het terugkeren zo’n 4u vertraging; op het vliegtuig, wachten, opnieuw afstappen, wachten en dan toch boarden. Lifesaver? Een draagzak en -doek bij de hand, zeker weten! En flesjes melk, dat ook, niet volgens het gewone stramien, maar wanneer Ellie wilt.

Overnachten in Berlijn? Keuze genoeg, maar deze keer wilden we toch echt iets centraal om van daaruit nog wat meer de stad te verkennen. 25hrs hotel Bikini Berlin bleek perfect. Opgelet, niet goedkoop, maar o wat een belevenis.

Onze hotelkamer keek uit op de Berlijnse zoo en had een uitzicht om u tegen te zeggen. Het ontbijt op de bovenste verdieping was subliem (rijstpap met appelmoes, need to say more?). Alles tot in de kleinste details verzorgd en afgewerkt, perfect! Daarbovenop komt nog eens dat het hotel zich boven een van de hipste winkelcentra in Berlijn bevindt en je dus mogelijkheden over hebt als je mini-me eens niet veel zin heeft in gigantische uitstappen.

Lori ©

One thought on “BERLIJN | 25 hours hotel Bikini Berlin”

  1. Nanda schreef:

    Ik heb gegeten bij Neni, maar wat had ik graag in het Bikini hotel geslapen (gewoon te duur voor dat moment… )

    Super om jouw foto’s te zien! En nu wil ik ook. Mét de kinderen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *