Parelende tafels, Bru, Antwerpen-Centraal

BELGIË | Parelende Tafels

Bru, beter gekend als het Belgisch licht bruisend natuurlijk mineraalwater, zorgt dit jaar voor het tweede culinaire seizoen van het concept ‘Parelende Tafels’. Op zeven unieke, verschillende en verrassende locaties geniet van je  een heerlijk etentje, in goed gezelschap met een magische sfeer in een bijzonder decor.

Een ‘beeldig diner’ in het plaasteratelier van het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis in het Jubelpark in Brussel kon de spits afbijten. Afgelopen weekend streek het team van Bru Parelende Tafels neer in Antwerpen. Unieke locatie van dienst? Antwerpen-Centraal. Thema? ‘Travel in time’. Niet te missen dus voor een travel & city blogger als mezelf.

Parelende tafels, Bru, Antwerpen-Centraal

Hoog boven de trappen van het station, onder de monumentale klok, keerden we terug in de tijd van de Orient Express. Oude wereldbollen, postkaarten vanuit Parijs-Brugge-Londen, maar vooral een heerlijke brunch. Antwerpen-Centraal deed z’n eer aan als een van de mooiste stations ter wereld.

Parelende tafels, Bru, Antwerpen-Centraal

Nog tot oktober is er maandelijks een nieuwe editie.

Jungle in the city (dak van Residence Palace, Brussel) – Pluk de zomer (boomgaard, Haspengouw) – Divine dinner (abdij, Villers-la-Ville) – Literair lekkers (bibliotheek van Thagaste-klooster, Gent).

Ook zin in een van die culinaire momenten op een unieke locatie? Dan moet je snel zijn. Hou de website van Bru (hier te vinden) in de gaten en zorg ervoor dat je een mail ontvangt van zodra je kan reserveren. De zitplaatsen zijn erg gegeerd. 😉

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *