travel essentials, baby, travel

BABY | Travel essentials

Nog enkele dagen en dan ben ik ondertussen 28 weken zwanger. Om eerlijk te zijn, het kriebelt ongelofelijk om plannen te maken voor de toekomst en een eerste reisje vast te leggen met de mini-MichieLori. Nog voor ik effectief een bestemming uitkies, lijst ik hieronder toch even mijn favoriete baby essentials op, toch wat betreft reizen en buitenshuis gaan.

 

travel essentials, baby, Stokke, Flexi Bath, Elodie Details, luiertas, reizen, baby, totseat, opvouwbare kinderstoel, opvouwbaar babybadje, bugaboo buffalo

 

 • Totseat reisstoeltje
  Er zijn weinig gezinnen waar de Tripp Trapp van Stokke geen plaats gevonden heeft, maar ook voor onderweg is er een handig alternatief. Dit opvouwbare kinderstoeltje is ideaal voor op vakantie of een dagje cityhoppen in eigen land.
 • Stokke Flexi Bath
  Het flexibele babybadje van Stokke is een perfecte oplossing voor ons toch wat compactere appartement, aangezien je ’t volledig kan dichtplooien en ergens achter een kast verstoppen. Daarnaast is het supergemakkelijk mee te nemen op reis of naar de grootouders. Een anti-slipbodem en een stop waarlangs het water wegvloeit, zorgen voor nog meer comfort.
 • Luiertas Woodland green
  Ik moet eerlijk toegeven dat ik me al meerdere keren heb laten verleiden door de zalige webshop De Gele Flamingo. Omdat reizen/op stap gaan met een baby niet alleen praktisch moet zijn, heb ik graag een extraatje. De luiertas van Elodie Details vind ik zodanig stijlvol dat ik ‘m zeker nog lang zal gebruiken (ook als die luiers niet meer nodig zijn). Er zitten extra bandjes bij om aan de kinderwagen te bevestigen, er is een thermovakje voor een babyflesje en verschillende vakjes voor luiers, sleutels, portefeuille…

 

travel essentials, baby, Stokke, Flexi Bath, Elodie Details, luiertas, reizen, baby, totseat, opvouwbare kinderstoel, opvouwbaar babybadje, bugaboo buffalo

 • Aeromoov Instant Reisbed
  Dit reisbedje zal vermoedelijk een van m’n meest gebruikte baby-items zijn vanaf maart. Opzetten en opvouwen gebeurt letterlijk in enkele seconden, waardoor het ideaal is voor overnachtingen buitenshuis (op reis of op bezoek). De gehele tas weegt 5kg, behoorlijk licht dus om mee te nemen. Later nog een uitgebreidere post hierover.
 • Bugaboo Buffalo
  Kinderwagens zijn tegenwoordig behoorlijk uitgerust om zonder problemen overal mee naartoe te nemen en het gebruiksgemak hoog te houden. Toch wilde ik hiervoor hét perfecte model, eentje ontworpen voor elk terrein en dus ideaal voor jonge ouders die er graag op uit trekken. Ik heb ‘m sinds vorige week en letterlijk, in vier stappen ligt ‘tie in je koffer. Later nog een uitgebreidere post hierover.

 

Zijn er nog travel essentials die ik mis en waarvan jullie erg tevreden zijn?

Lori ©

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *