Olvarit, Nutricia, babyvoeding, babypotjes

BABY | Spijs op reis

Op Instagram Stories (@lorimariette) zie je het af en toe wel eens passeren, de favoriete maaltijden van Ellie. Haar smaak werd aangewakkerd op reis in Berlijn en sindsdien valt het me meer en meer op & geeft het me af en toe een onbewust (onterecht) slecht gevoel: Ellie eet liever groentepap uit potjes dan mijn eigen verse bereidingen.

Onterecht lees je hierboven, aangezien alle Olvarit producten vrij zijn van kleur-, geur- en smaakstoffen, net zoals er geen conserveermiddelen in te vinden zijn. Er worden ook geen extra suikers toegevoegd aan de porties. Lekker en gezond!

Wist je dat in alle groente- en fruitpotjes altijd één groente- of fruitsoort duidelijk op de voorgrond staat? Dat helpt om de groente- of fruitsoort beter te leren herkennen en te waarderen. Er zit simpelweg zo veel van deze groente- of fruitsoort in een potje, dat elk kindje het duidelijk kan proeven en herkennen. Zelfs in een potje met meerdere ingrediënten.

Olvarit, Nutricia, babyvoeding, babypotjes

Of ik voor enkele maanden ambassadrice wil zijn voor Nutricia? Graag, want met een levens- en blogquote als ‘Nooit thuis, altijd onderweg‘, neem ik zeker niet altijd verse voeding mee als we op pad gaan. Eerlijk is eerlijk, zo’n potje is gemakkelijk, evenals het wegwerpslabbetje (de mijne komen van ’t Kruidvat) waarbij de naam z’n niet weg te denken nut voorspelt.

De meeste mama’s hebben geen schrik van een portie groentepap op locatie, maar een volledige citytrip? Da’s voor sommige een ander paar mouwen… Je hoeft niet bang te zijn, nagenoeg alle bereidingen kan je ook koud laten eten, maar we probeerden afgelopen zomer in Berlijn altijd eerst of we het konden opwarmen. Vaak was er een microgolfoven, maar ook au-bain-marie en koud passeerden de revue. Eenmaal heeft de kokkin zelfs een potje op het vuur gezet om het op te warmen! Komt sowieso goed. 😉

Lori ©

One thought on “BABY | Spijs op reis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *