bugaboo buffalo

BABY | On the road met Bugaboo

 

Na een maandje #firsttimemom is het tijd voor een woordje uitleg over én een review van een van de nieuwe beste vrienden van BUITENSHUIS: de Bugaboo Buffalo.

Bugaboo’s slogan past naar mijn mening perfect bij Buitenshuis: we believe it’s not about where you are, but where you can go. Oké, check, maar klopt dat ook? Bugaboo inspireert ouders om eropuit te trekken en samen met hun kinderen de wereld te ontdekken: stoere, robuuste en tegelijk stijlvolle kinderwagens.

bugaboo buffalo

Ondanks het feit dat kleine Ellie een grote fan is van draagdoeken, zijn we al verschillende keren gaan wandelen met de Bugaboo Buffalo. Eerlijk is eerlijk, deze stoere, stevige kinderwagen is een must-have in de Brugse stadsjungle. We wonen in de binnenstad en de vele (soms schots-en-scheef-gelegde) kasseien zijn best pittig, want Brugges kleine voetpaden zijn vaak niet behandelbaar met een kinderwagen, maar de Bugaboo Buffalo doet z’n werk!

bugaboo buffalo

Bugaboo Buffalo wordt voorgesteld als de all-terrain kinderwagen. Tijd om ook andere ondergronden uit te testen. Wat staat er nog op het programma? Een weekendje Zeeland, een week Luxemburg en een citytrip naar Berlijn. Een update over ‘andere’ terreinen volgt dus nog, maar voorlopig alvast grote fan om hiermee nieuwe adresjes te ontdekken!

OJA, aangename ontdekking. De kinderwagen past nét in de lift van m’n appartementsgebouw, ’t is alsof ze voor elkaar gemaakt zijn (GELUKKIG!).

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *