fietsen, thule, kinderstoeltje

BABY | Fietsen dankzij Thule

De eerste maanden reed Ellie af en toe mee met de fiets als we ergens dichtbij naartoe gingen, maar toen kwam de winter en was het voor haar lage immuniteit toch niet meer zo aangeraden. Even wachten tot de lente haar intrede deed.

Thule, fietsstoeltje, kinderzitje, fietszitje, Thule

Enkele weken geleden was het dan zover, éindelijk konden we het fietsstoeltje installeren. Hoe kies je nu in godsnaam zo’n zitje? Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik geen simpel/goedkoop zitje wilde. Daar is hoogstwaarschijnlijk niks mis mee, want anders zou het niet op de Belgische markt verkocht mogen worden, maar toch, als het gaat over je kind ben je plots veel voorzichtiger en mag ’t al eens wat meer kosten, dus was de keuze voor Thule snel gemaakt. Fietszitje voorop of achterop? Ondertussen ken ik kleine Ellie al zo’n dik jaar en weet ik dat ze meer tevreden is als ze het méést ziet; voorop dus!

Thule, fietsstoeltje, kinderzitje, fietszitje, Thule

Het is écht niet overdreven, sinds ik met Ellie kan rondfietsen (en het weer heeft daar ook wel heel wat mee te maken), voel ik me stukken vrijer op de Brugse kasseien. Geen files door omhoogstaande bruggen, geen file aan de voorkant van het station, altijd als eerste voor de lichten en het is nu eenmaal gewoon het gemakkelijkste om je te verplaatsen.

Naar de crèche, triënnale 2018, grootouders en de kinderboerderij of in slaap vallen na Boudewijnpark én dan hopelijk deze zomer eens naar Damme of Sluis!

Lori ©


Deze blogpost is in samenwerking met Thule.

One thought on “BABY | Fietsen dankzij Thule”

  1. Katrien schreef:

    Leuk, he? We kochten deze voor ons neefje en hij is er super blij mee! Toptip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *