ANTWERPEN | St. Vincents

St. Vincents is nog maar enkele weken open, maar meteen trending in Antwerpen. In een schitterend, ruim & ruw pand (oude drukkerij) zit een concept store. Eentje zoals in de boekjes!

IMG_5923_Fotor_Fotor_Collage2

Alles wat je hier ziet, is te koop. Van de zetel waarin je zit tot het tapijt waarop je je poezelige voeten placeert. Achteraan in het pand koop je kledij & design van bekend maar hoofdzakelijk onbekende creatievelingen.

Geen probleem als je hier ‘alleen maar’ voor een koffietje komt. In een huiselijke sfeer voel je je hier meteen thuis. Die huiselijke sfeer is opzettelijk bedoeld om alle design-items meteen in hun context te zien. Een keuken, badkamer of woonkamer, je kan in dit pand gewoon wonen.

IMG_5923_Fotor_Fotor_Collage3

Henri & Geraldine zijn een geolied topduo. Maak je geen illusie, wonend in Antwerpen, waren ze tot vorig jaar uitdagende fiscalisten in Amsterdam. Toekomstplannen? Zeker! Bereid je voor op weekend-brunches, allerlei events & pop up shop in shops.

IMG_5923_Fotor_Fotor_Collage

Vanaf 1 februari zijn er op de bovenverdieping in galerijen exposities te bewonderen. Zowel werk van Stephanie Desmet als Daan Noppen zullen hier volledig tot hun recht komen.

Zin in een cappuccino of heerlijk verse thee in deze hotspot? Ik geef drie consumpties weg aan één gelukkige winnaar op zondagavond 6PM, vrij te besteden in St. Vincents. Wat moet je doen?
1. Volg St. Vincents op Instagram (klik hier) en Facebook (klik hier).
2. Volg Buitenshuis op Instagram (klik hier) en Facebook (klik hier).
3. Deel hieronder met wie jij graag je koffie zou delen en waarom. Wie neem je mee?

UPDATE. Proficiat Hannah, je bent de winnares!

 

Lori ©

St. Vincents
Kleine Markt 13
2000 Antwerpen

 

4 thoughts on “ANTWERPEN | St. Vincents”

 1. Hannah schreef:

  Mijn favoriete koffiekletspauzes zijn met De Jos, ook wel Jozefien of Fientje.
  Momenteel zitten we beide in de examens en hebben we elkaar al eventjes niet meer gesproken. Met als gevolg een heleboel dingen die we elkaar nog moeten vertellen!
  De Jos is ook jarig geweest, haar pakje kan al niet meer wachten om afgegeven te worden! En geef nu toe, hoe beter een verjaardag vieren dan met koffie, lekkers en moois om je heen?

 2. Saar Dockx schreef:

  Amai super fijn!
  Ik had er al van gehoord en wil er graag eens een kijkje gaan nemen!
  Ziet er super mooi uit!! 😀
  xx

 3. Julie schreef:

  Oh Lori met wie? Ik moet echt effe wat quality time inplannen met de boyfriend. Die jonge zit ocharme 24/7 (of toch bijna 😉 ) te studeren voor zijn examens van diergeneeskunde. Een chill break-momentje daarvan zou hij echt super hard appreciëren. En ik ben er ook nog niet geweest! 2 vliegen in 1 klap dus!!

  as always : love your blog!

 4. Huy schreef:

  Met mijn vriendin. Na de blok natuurlijk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *