Sofacompany, showroom, sofa's, Antwerpen

ANTWERPEN | Sofacompany.com

Afgelopen jaar ging zowat iedereen uit het ouderlijk huis, samenwonen, een eigen stekje creëren. En als jongvolwassene heb je graag meubels die degelijk ogen, aangenaam zijn voor het uitzicht én tegelijkertijd betaalbaar zijn. Geen evidente zoektocht voor je nieuwe interieur.

May I present you … Sofacompany.com, een online shop – zoals de naam al doet vermoeden – met Deense sofa’s en stoelen. Uiteraard wil je je eens neervlijen in een van die sofa’s vooraleer je ‘m koopt en om daarom in te spelen op de groeiende vraag vanuit België, opende Sofacompany.com enkele weken geleden hun eerste Belgische showroom in The Lofthouse, Antwerpen.

Sofacompany, showroom, sofa's, Antwerpen

Met meer dan 250m2 ruimte voor persoonlijk advies kun je je hier naar hartenlust uitleven in alle sofa’s. Interieurliefhebbers kunnen zo met hun eigen ogen bezichtigen wat ze eventueel willen aankopen.

Deze minimalistische interieurpareltjes zijn trouwens betaalbaar design. Er zijn geen tussenpersonen, het volledige proces is in eigen hand, waardoor je voor een betaalbare prijs een moderne sofa kunt aankopen. Die je ook kunt personaliseren naar eigen keuze…

Sofacompany, showroom, sofa's, Antwerpen

Sofacompany, showroom, sofa's, Antwerpen

Mijn favorieten? Moeilijke keuze, maar onderstaande selectie geeft toch een mooi beeld van wat perfect in mijn interieur zou passen. Er is trouwens een velours-collectie, zou hier niet thuishoren, maar vind ik heerlijk om te zien (én voelen).

Sofacompany, showroom, sofa's, Antwerpen

 

Lori ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *