ANTWERPEN | Soekmekaar

Soekmekaar. Op zoek gaan naar elkaar, Zuid-Afrikaans. Nieuwe ontbijt- en lunchbar in Antwerpen!

Zelfstandig, gedreven en ervaren, hartstochtelijk en authentiek. Lien Kockelbergh heeft véle eigenschappen. Wat ooit startte als een carrière achter de schermen, met een filmcateringbedrijf, groeide uit tot deze ontbijt- en lunchbar.

Zuid-Afrika? Nadat ze nabij Lion’s Head -vandaar die leeuw in het logo- enkele jaren woonde en er haar hart verloor, nam ze die zuidelijke passie mee naar België. Je voelt dat Lien er alles aan doet om die Zuid-Afrikaanse positiviteit en creativiteit te laten binnendringen in Soekmekaar.

Collage_Fotor2

Collage_Fotor3

 

Over ieder detail heeft ze nagedacht. De lampen heeft ze ontworpen samen met een Zuid-Afrikaanse, in Antwerpen wonende glasblazer. Binnenkort een tafel uit Paarl (Zuid-Afrika) die ze eveneens mee uitgedacht heeft. Je kunt in Soekmekaar niet zitten zonder met elkaar in contact te komen. Het pand is éen open,  gezellige ruimte, waardoor je gewaar wordt dat het bedoeling is dat je met je buren communiceert.

Zorg ervoor dat je hier snel langsgaat, want voor je weet, verblijft ze opnieuw met haar zoontje in Zuid-Afrika! 😉 Tips om hier te eten? Ga gewoon af op je gevoel, want dat is wat iedereen doet. Er is trouwens erg veel variatie. Lien baseert zich op wat beschikbaar, kwaliteitsvol en seizoensgebonden is. (H)eerlijk.

Soekmekaar 07

Collage_Fotor

 

Oh, niet onbelangrijk. Als je hier eet, doe je dat met een goed gevoel. Een deel van de winst gaat naar Qomalicious, een project waarbij kansarme jongeren uit townships in een koksschool en Kaapse restaurants studies kunnen volgen en stages lopen. Een onderneemster met het hart op de juiste plaats!

Lori ©

Soekmekaar
Pijlstraat 13
2060 Antwerpen

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *