ANTWERPEN | Rosier 10

Wekelijks ben ik te vinden in Antwerpen. Ik ga op zoek naar hotspots en schrijf erover. Maar zonder overnachting is zo’n dagje Antwerpen niet compleet. Volledig vrijwillig zette ik mijn zoektocht verder en vond dit pareltje in het centrum van Antwerpen.

ROSIER 10

IMG_5487_Fotor_Fotor_Collage5

Bed & Breakfast met een groot hart voor Antwerpen. Beleef je verblijf als een echte Antwerpenaar, compleet met zo’n tiental city guides op je kamer. Geen excuses dus om niet de beste adresjes uit te zoeken, en ook op mijn blog vind je heel wat terug!

 

BED ✓

IMG_5487_Fotor_Fotor_Collage

Vier verschillende kamers. Vier verschillende momenten van de dag om je Antwerpenaar te voelen. Geniet van een witte ochtend in Le Matin, een fleurige middag in Le Midi, een warme avond in Le Soir en een ondeugende nacht in La Nuit.

Mijn kamer? Instragram-minded als ik ben, koos ik op voorhand voor Le Matin, zo helder en zo licht mogelijk. Heerlijke kamer, zalig bed en een gigantische kerstboom boven het bed – op doek weliswaar.

 

ONTBIJT 

IMG_5487_Fotor_Fotor_Collage2

’s Morgens word je hier in de woonkamer op het gelijkvloers verwend met een uitgebreid ontbijt. Roerei met spek, vers fruit en versgeperst sinaasappelsap of vijf soorten ontbijtgranen. Voor elk wat wils!

 

OOG VOOR DETAIL 

IMG_5487_Fotor_Fotor_Collage4

B&B’s zijn absoluut niet alleen voor in de lente/zomer als het wat warmer wordt (alhoewel we nu ook absoluut niet kunnen klagen). Integendeel, een B&B heeft zoveel meer charme als je in de winter gaat. Leuke kerstversiering en warme lampen verwarmen Rosier 10. Sfeer all the way!

 

GASTVRIJHEID 

IMG_5487_Fotor_Fotor_Collage3

Roxanne – eigenares van het pand – en Candice verwelkomen iedere gast met open armen. Ze zijn erg warm, vriendelijk en stralen hun passie voor de bed and breakfast uit. Geen overbodige praatjes, maar ook geen koel en afstandelijk contact. Heerlijk, zo’n perfecte bed & breakfast!

 

Lori ©


 

Boek een kamer, volg hen op Facebook of Instagram!

One thought on “ANTWERPEN | Rosier 10”

  1. Lys schreef:

    Guilty… Ik had echt niet door dat het geen echte kerstboom was tot ik de tekst las 😉 ziet er gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *