ANTWERPEN | Plastron

Coworking works! Getest en goedgekeurd. Plastron is dé geschikte plaats om je (net)werk te versterken. In alle eerlijkheid, het is er heerlijk om te vertoeven en werken wordt bijna een plezier. Op zo’n verzamelplaats, waar iedereen creatief en productief bezig is, voel je je productiviteit ongelofelijk stijgen.

Collage_Fotor

Charlotte Op de Beeck ruilde haar job om deze hot(work)spot open te houden. Ze gelooft 100% in een coworking space. Het is een home office op verplaatsing, thuiswerken maar dan sociaal en zonder je huishoudelijke taken die naar je liggen loeren.

Toegegeven, Plastron heeft een centrale toplocatie en is ongelofelijk goed uitgerust. Het is niet gratis natuurlijk, maar er is wel alles wat je nodig hebt. Print, kopie, scan, beamer. Check. Drie meeting-hoeken. Check. Volledige keuken voor je lunch. Check.

Collage_Fotor2

Betalen doe je per uur of per dag. Je kunt de locatie trouwens ook huren voor je evenement, zoals ik op Valentijn een heerlijke brunch van Albert Heijn kon bijwonen (zie Instagram). En voor alle Instagram-/Pinterest-lovers onder ons, hier neem je tientallen perfect pictures!

Lori ©

Plastron
Napoleonkaai 51
2000 Antwerpen

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “ANTWERPEN | Plastron”

  1. Kelly schreef:

    Had deze al een paar keer zien passeren op sociale media, maar nu pas valt mijn oog op het woordje ‘beamer’.
    Ben net even de prijzen gaan checken en ik hou deze zeker in het achterhoofd wanneer ik nog eens workshops organiseer!
    Bedankt voor de tip!

  2. Bart schreef:

    Hey Lori, leuk artikel! Toffe plek inderdaad! Je bent bij ons ook altijd eens welkom in onze coworking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *