ANTWERPEN | Pho 61

Pho-bulous! Japans, Thaïs, Chinees, … Ik heb het geprobeerd. Als newbie ging ik enkele weken geleden Pho 61 uitproberen om het concept ‘Vietnamese street food’ onder de loep te nemen.

Pho 61, Vietnamese street food, Antwerpen, hotspot

 

Co-blogger Céline Radelet was my partner in crime. Gelukkig… Het was niet zomaar een duikje nemen in de Vietnamese cultuur, aangezien we zomaar eventjes een volledig menu voorgeschoteld kregen. Net niet verdronken, maar wel hemels gegeten.

Pho 61, Vietnamese street food, Antwerpen, hotspot

 

‘Pho’ is een typische noedelsoep en vind je zo goed als op iedere hoek van de straat in Vietnam. Locals eten het als ontbijt, lunch, dinner of late night snack. ‘61‘ verwijst naar het geboortejaar van Duy Truong Do’s mama, inspiratiebron om deze moderne, Aziatische hotspot te openen.

Ga zeker eens langs om te zien welke wonderen Duy met het pand verricht heeft. Volledig zoals je het verwacht van een Vietnamese street food concept. Aziatisch met een moderne touch…

Pho 61, Vietnamese street food, Antwerpen, hotspot

 

Aanraders? Moeilijk, aangezien ik die Vietnamese namen niet onthouden heb. Maar ik garandeer je, neem iets onbekends en je zal het je zeker niet beklagen. It’s PHO-bulous anyway! 

Lori ©

Pho 61
Grote Markt 42
2000 Antwerpen

FACEBOOK | INSTAGRAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *