AMSTERDAM | Yays Zoutkeetsgracht

De beste manier om een stad te leren kennen, is om hem te beleven.

Amsterdam is een nieuw hospitality | travel & stay concept rijker, erop gericht om gasten te laten ervaren hoe het is om een tijdelijke inwoner van A’dam te zijn.

Je vindt Yays Concierged Boutique Apartments op drie locaties terug. Yays Bickersgracht, Yays Oostenburgergracht en Yays Zoutkeetsgracht liggen in karakteristieke, bruisende wijken die bewust buiten het overvolle centrum gekozen zijn. Of How To Avoid The Other Tourists – Amsterdam.

YaysCollage

Het concept werd vier weken geleden gelanceerd  en afgelopen weekend kon ik samen met mijn mama Yays Zoutkeetsgracht als VIP’s uitproberen. Getest en geslaagd.

Het interieur in iedere studio is subliem en zo helder, helemaal mijn ding. Recent geopend, maar ik merkte toch heel wat hotelgasten op. Zowel gezinnen met kinderen als zakenmannen hebben duidelijk kennis gemaakt met het nieuwe Yays-concept.

YaysCollage2

Drie verbouwde, historische pakhuizen ‘De Zoutvaten’ uit de 18e eeuw vormen de uivalsbasis voor Yays Zoutkeetsgracht. De locatie bevindt zich in de Zeeheldenbuurt, redelijk onbekend voor de doorsnee Amsterdam-bezoeker.

Helemaal zoals ik mezelf ken, ben ik ook op zoek gegaan naar enkele leuke adresjes in de omgeving van Yays Zoutkeetsgracht. Geniet mee van onderstaande fotocollage, verborgen schatten en bijzondere ondernemers.

Nevel (Westerdoksdijk 40): brunch, lunch & diner
Six And Sons (Haarlemmerdijk 31): clothes & interior shop
Restored (Haarlemmerdijk 39): interior & design shop
Store Without A Home (Haarlemmerdijk 26): interior shop
Two For Joy (Haarlemmerdijk 182): koffie- en brunch-bar

NevelCollage2

BUURTcollage

Vraag ook zeker enkele leuke tips aan de conciërge die er 24/7 aanwezig is of kijk welke lokale aanraders ad valvas meegedeeld worden.

Lori ©

 


 

Deze blogpost is een samenwerking met Yays & Lewis PR.


 

6 thoughts on “AMSTERDAM | Yays Zoutkeetsgracht”

  1. Oh wauw, prachtige appartementjes! Ik wil al veel te lang eens naar Amsterdam, dus nu weet ik waar te gaan! 😉

  2. Inge Van de Casteele schreef:

    Je zou zò vertrekken !!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *