AMSTERDAM | Wildernis

Groen, groener, groenst!

Toen Anne-Catherine en ik ontdekten dat we tijdens hetzelfde weekend in Amsterdam zouden zijn (ik probeerde Yays Zoutkeetsgracht uit), wisten we wel zeker dat we samen iets leuks moesten doen! We besloten om met z’n tweeën een uniek plekje te ontdekken en er een ‘duo blogpost’ over te schrijven. De enige voorwaarden waren dat het een karaktervol must-visit plekje was en dat het iets met interieur te maken had. Even wat opzoekingswerk en BINGO, Wildernis was het!

Collage1

Wildernis – voor een groene stad – is een stadstuinwinkel vol kamerplanten, interieurspullen en leuke cadeaus, maar je kunt hier even goed gezellig een koffietje drinken, vergezeld van een homemade stukje taart. Kortom, groen in de breedste zin van het woord. Mila en Emma zijn de creatieve jongedames die met hun groene missie elke tuin, kamerhoek en balkon willen veroveren. Om een groenprofessional te worden, kun je hier natuurcursussen en -workshops volgen!

Collage2

Anne-Catherine en ik waren in de zevende hemel bij Wildernis. We dronken er een heerlijk kopje koffie en kochten beiden het kamerplantenhandboek ‘Ik & mijn plant’ van Lidewij Loorbach, aangevuld met nog wat andere toffe hebbedingetjes (zoals die superleuke spullen van Draadzaken). Ik ben er zeker van dat we dit plantenwalhalla niet snel zullen vergeten!

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.07.26

Ken jij Clo Clo nog niet? Ga dan zeker eens kijken op www.cloclo.be of volg @annecatherine_cloclo op Instagram!

Lori ©

 

Bilderdijkstraat 165 F
1053 KP Amsterdam

One thought on “AMSTERDAM | Wildernis”

  1. Jempi schreef:

    Ziet er een leuk adresje uit. Bedankt voor de tip! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *