AMSTERDAM | Dim Sum Now

Ik hoef er geen doekjes om te winden. I LIKE ASIAN FOOD. Enkele keren per maand eten we Japans, Chinees of iets anders Aziatisch. Nu ik er zo over nadenk, tijdens nagenoeg iedere citytrip zoeken we een Oosters restaurant.

Dim Sum Now is dé Asian hotspot voor wie een snelle, kwaliteitsvolle Oosterse bite wilt tijdens een bezoekje aan Amsterdam. Baskets of steamy goodness. 

20160213_122827000_iOS_Fotor_Collage2

Om eerlijk te zijn, we hadden de kans om het volledige menu uit te proberen. Aanraders zijn er niet, ik overdrijf niet, maar ALLES was hier hemels. Gyoza & Dumplings zijn onze favorieten en ook meestal gewoon onze comfortzone, maar hier probeerde ik ook verschillende “Bun’s” en een “Lotus Leaf Wrap” (zie foto).

20160213_122827000_iOS_Fotor_Collage

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.46.01

Yiu Ting’s motto? You dim sum, you win sum. Serieus? Nee, maar het is wel een van de leuke woordspelingen die deze hotspot compleet maken.

Dim Sum Now is ‘slow fast’. Slow, omdat er geen extra toegevoegde of bewaarmiddelen verwerkt zijn. Fast, omdat alle verse ingrediënten gestoomd worden. Erg snel én smaakvol.

Lori ©


 

OJA. Het is blijkbaar overduidelijk dat ik hier overal in de “we/wij-vorm” spreek, maar dan heb ik het over Michiel en ik uiteraard. We have a shared love for Asian food. Gelukkig!

One thought on “AMSTERDAM | Dim Sum Now”

  1. Lys schreef:

    Oh myyy, ziet er zo’n leuk restaurant uit! Ben ook verzot op dumplings & dim sum. Ik hou dit zeker in het achterhoofd voor als ik nog een keer naar Amsterdam ga 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *