AMSTERDAM | Crowne Plaza Amsterdam South

Een valentijnsweekend in Amsterdam. Zo mooi is het nog niet geweest tot dit jaar. Dankzij IHG – Intercontinental Hotels Group – kon ik samen met M. genieten van een weekendje weg in Amsterdam en een heerlijke overnachting in een van Amsterdam South Crowne Plaza’s junior suites. Heerlijk vertoeven in een hotel op fietsafstand van het stadscentrum. Black Bikes vind je trouwens net om de hoek!

20160213_105214140_iOS_Fotor_Collage

20160213_105214140_iOS_Fotor_Collage2

Maar Buitenshuis kan ook iemand van jullie ongelofelijk blij maken, lees verder om meer te weten!

 

Een extra woordje uitleg…

Naar aanleiding van het lanceren van een Nederlandstalige website van IHG Rewards Club kwamen door middel van een survey enkele reisgewoontes en -behoeftes van de reizende Vlaming naar boven.

Vlamingen willen ook op hotel verbonden blijven. Daarnaast vinden vooral jongeren het belangrijk om de beoordeling van andere gasten op het internet te lezen. In elk IHG-hotel is er daarom gratis internet voor iedere gast.

Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat toch 1/10 van alle reizigers wereldwijd een loyaliteitskaart van een hotel in z’n bezit heeft. 93% daarvan kiest graag als ‘beloning’ voor de gratis overnachting. IHG Rewards Club is het grootste loyaliteitsprogramma in de hotelwereld met meer dan 90 miljoen mensen die er gebruik van maken. Ook de IHG App scoort super, als #1 app in de reiswereld.

 

Maakt Buitenshuis jou gelukkig?

Dankzij Buitenshuis en IHG kan een van jullie op city trip naar Brussel. Wat zit er in het winnaarspakket?

 • twee overnachtingen voor twee personen in Crowne Plaza Brussels – Le Palace
 • inclusief ontbijt voor twee personen
 • inclusief diner op een van de twee avonden voor twee personen in restaurant Nouveau Taste

Schermafbeelding 2016-02-22 om 20.57.25

Schermafbeelding 2016-02-22 om 20.55.31

Schermafbeelding 2016-02-22 om 20.58.26

Wat meer weten over Le Palace?

“Dit meesterwerk van architectuur is niet alleen een historisch monument, maar ook een hotel. De unieke omgeving in het stadscenter vormt de ideale uitvalsbasis voor city trips in Brussel. Het hotel biedt zicht op de Botanische Tuin, waar ook een joggingparcours is. In het hotel is er gratis Wi-Fi en een saunacentrum. Nog een tip? Iedere avond blijven de Brusselse museums laat open met de mogelijkheid om met de curators een babbeltje te slaan, dus neem zeker een kijkje.”

Fun fact: Grace Kelly & Brigitte Bardot hebben hier ook al overnacht! Must-do’s volgens Buitenshuis bij een bezoek aan Brussel: Rue de FlandrePistolet OriginalThe Little Green Shop

 

Het enige wat je moet doen om te winnen? Reageer hieronder in de comments wie je meeneemt en waarom! De winnaar zal persoonlijke gecontacteerd worden op donderdag 3 maart, 6PM. SUCCES!

Lori ©

58 thoughts on “AMSTERDAM | Crowne Plaza Amsterdam South”

 1. Els schreef:

  Een meidenweekendje met mijn beste vriendin staat met stip bovenaan mijn verlanglijstje! We zien elkaar weinig en ’t zou super zijn om eens goed bij te kletsen, batterijtjes op te laden en Brussel te ontdekken!

 2. oon schreef:

  Oh, dat zou fijn zijn! Ik zou mijn lief meenemen, omdat ik hem veel te weinig zie en zo’n weekendje het perfecte excuus is om dat tijd voor onszelf uit te trekken. 20 jaar samen mag ook wel eens op verplaatsing gevierd worden 🙂 En Brussel is een stad die we vaak voor concerten aandoen, maar waar we eigenlijk nooit blijven overnachten. Hoog tijd om dat te veranderen, lijkt me!

 3. Lys schreef:

  Ik zou een vriendin meenemen die binnenkort voor een jaar naar Australië gaat. Nog eens een weekendje weg samen zou dan extra leuk zijn 🙂

 4. Tanja schreef:

  Mijn beste vriend Davy wil er al zolang eens tussenuit maar door de opstart van zijn eigen zaak wordt dit telkens maar uitgesteld. Misschien met een gewonnen weekend wordt de drempel minder groot omdat hij dan moet en toch nog dicht bij huis is om in te grijpen als nodig!

 5. Sharon Janssens schreef:

  Ik wil graag mijn vriend meenemen omdat hij zoveel geduld met mij gehad heeft de laatste tijd. Het zou ideaal zijn om er eens samen met ons tweetjes tussenuit te kunnne.

 6. Een goede vriendin van me verloor een paar weken geleden haar broer. Ik zou haar willen meenemen om haar een hart onder de riem te steken. Bovendien houden we allebei heel erg van verre reizen maar praten we er tegelijk al lang over om eens samen te citytrippen in eigen land… omdat het niet altijd exotisch moet zijn!

 7. Marieke Desloovere schreef:

  Ik heb 4 jaar in Brussel gestudeerd. Het zou dus geweldig zijn om nog eens te kunnen terugkeren naar mijn zo geliefde studentenstad. En misschien deze keer in iets meer stijl dan een overnachting op een matje in een studentenkot? 😉 Uiteraard zou daar één van mijn beste vriendinnen die ik in Brussel heb leren kennen bij horen!

 8. Marjolein schreef:

  Super leuk Lori! 🙂
  Ik doe graag mee, wie niet waagt, niet wint he!

  Wie neem ik mee? Mijn vriend!
  Dit jaar zijn we 8 jaar samen, echte high school sweethearts dus. Ons eerste ‘reisje’ weg, was naar Brussel én dat doe ik met veeeeeel plezier nog eens over. Want we gaan niet vaak samen weg, wegens agenda’s die niet passen.
  Ook wil ik eigenlijk mijn eigen ‘angst’ voor Brussel wat overwinnen.

 9. Evelien schreef:

  Voor mij zou dat uiteraard mijn ventje zijn! Hij zorgt zo goed voor mij en onze twee patatjes, zo’n leuk uitje verdient hij wel!!
  Leuke giveaway, bedankt om het te organiseren 🙂

 10. Mounia faid schreef:

  Hi lori,

  Ik zou graag mijn vriend meenemen! Hij had voor mij een suprsise weekendje in Gent geregeld. Het weekend dat normaal ingepland als een verhuisweekend had hij stiekem verplaatst ( zelfs mijn ouders op de hoogte gebracht) en er een weekendje Gent van gemaakt. Maar door een dom foutje van hem stond het toch in onze gezamenlijke agenda. Hij had het nl met zijn Gmail geboekt en google weet alles en ik zag onze hotel boeking in onze agenda staan. Hij baalde zo hard omdat hij zo zijn best gedaan had om het weekendje voor mij stil te houden! ( en ik ben een nieuwsgierige dus dat is niet gemakkelijk) allesinsds, ik zou het super vinden als ik hem hiermee kon verrassen! Brussel heeft super leuke plekjes om te gaan eten denk maar aan Chyl! knees to chin! Fingers crossed ✌

 11. Valerie schreef:

  Mijn partner en babytje neem ik mee omdat we allebei een druk leven hebben en dit een goeie manier is om er eens tussenuit te zijn met ons gezinnetje en van elkaar te genieten. En omdat Brussel een fantastische stad is natuurlijk

 12. Jeffrey Calant schreef:

  Leuke actie Lori!
  Ik zie een weekendje shoppen met mijn vriend in Brussel wel zitten! 😀

 13. Laura schreef:

  Mijn beste vriend en ik hebben beide enkele drukke maanden achter de rug en er zitten nog enkele volgeboekte weken aan te komen… Er even tussenuit dus om nieuwe energie op te doen en verloren tijd in te halen zou fantastisch zijn! Brussel is bovendien net ver genoeg van huis om een vakantiegevoel te creëren.

  Fingers crossed!

 14. meetgen schreef:

  Mijn vriend is binnenkort afgestudeerd en heeft ondertussen al een job aangeboden gekregen.
  Dit weekend zou het ideale cadeau zijn om dat te vieren!!

 15. Mar schreef:

  Dag Lori!

  Ik zou mijn vriend meenemen. Wij zijn nu bijna 4 jaar samen en ons verhaal is begonnen eigenlijk met een schooluitstap naar Océade in Brussel. Op de treinrit en busrit naar Brussel konden we ons echt open stellen voor elkaar zonder dat je het gevoel had dat alle ogen op je gericht waren op school. Nu vier jaar later zijn we nog steeds samen. Ondertussen studeren we wel in verschillende steden maar de momenten samen proberen we altijd iets specialer en de moeite waard te maken. Gewoon zodat we elkaar niet vanzelfsprekend zouden nemen en niet de moed verliezen om steeds te pendelen naar elkaar. Zo’n tripje naar Brussel dat ons studentenbudget niet te veel schade aandoet, zou een heel leuke verrassing zijn en een herinnering om weer een tijdje te koesteren. Dus fingers crossed 🙂

  xxx Margaux

 16. Rianne schreef:

  Wat super leuk!! Ik zou graag met mijn moeder willen gaan, want ik vind dat ze het wel verdiend om lekker een weekendje weg te gaan. Ze werkt hard en zorgt heel goed voor ons, dus ik wil haar heel graag een keer verrassen! Dan gaan we gezellig samen shoppen en natuurlijk de prachtige stad bekijken. Waarschijnlijk heb ik dan ook net mijn nieuwe camera gekocht, dus kan ik ook super leuke foto’s maken!
  Liefs,
  Rianne

 17. Julie schreef:

  Hmmmm… wie zou ik meenemen… SPANNEND!
  Maar ik denk toch mijn allerliefste 😉 (En als hij niet meewil neem ik wel een goeie vriendin mee! hihi)
  Waarom? Ik kan wel 1001 redenen bedenken… Maar ik denk dat reden nummer 1 nog altijd genieten is.
  (+ ik wil ZoOoOOo graag nog eens gaan winkelen in Brussel)

  * Julie

 18. Marie Natens schreef:

  Je blog is echt geweldig!

 19. Isabel_mjj schreef:

  Ik doe mee om een goede vriendin die klierkoorts heeft eens lekker weg van de kids te laten zijn en te kunnen bijtanken! Duimen maar dus!

 20. Jolien schreef:

  Ik heb maar één motto: I haven’t been everywhere but it is on my list! En Brussel staat er natuurlijk nog eens op, want je kan toch NOOIT te veel naar Brussel gaan?!

 21. Elise schreef:

  Ik wilde altijd al in de voetsporen van Grace Kelly en Brigit Bardot staan. #abucketlistlife Tot op heden nog niet gelukt, haha, maar misschien kan jij daar wel verandering in brengen. En natuurlijk zou ik mijn kersverse man meenemen. Die wilde ook wel eens met die twee sterren slapen. Zijn droom zal niet uitkomen (gelukkig), maar de mijne misschien wel! *Fingers crossed*

 22. Tine schreef:

  Zoiezo dat ik mijn boyfriend meeneem! Hij zit in het leger en staat al wekenlang te patrouilleren in brussel. En zie hem dus wat minder 🙁 Graag zou ik hem eens willen verwennen op een manier dat hij niet verwacht! Brussel is een mooie stad, en het is jammer dat hij het alleen maar ziet tijdens zijn werk! Zelf ben ik architect en zou het zalig zijn om in zo’n pareltje te logeren 🙂 graag wil ik ook nog zeggen dat ik je blog graag lees, en telkens uitkijk naar waar je je de volgende keer uitleeft! X

 23. Marleen schreef:

  Mijn dochter van 20! Ze is net terug van vijf maanden studeren in Kopenhagen en het lijkt me leuk om zonder de mannen (lees: haar vader en drie broers) weer eens met haar op stap te gaan. Fingers crossed!

 24. Katrien hellinckx schreef:

  Als uitgeweken Brusselaar naar het ‘verre’ West-Vlaanderen lijkt het mij geweldig om samen met de mama nog eens af te zakken naar het centrum van het land! Samen herinneringen ophalen aan en in deze geweldige stad kan alleen maar een geweldig weekendje weg zijn 🙂 Fingers crossed!!

 25. Tineke schreef:

  ik neemmee mijn man, zodat ik hem eindelijk eens de goede kant van Brussel kan laten zien, ik kom er regelmatig voor het werk en hij schrikt steeds als hij de berichten in het nieuws over Brussel hoort.Maar Brussel is zo mooi en heeft zoveel te doen, zo kleurrijk, zo liefdevol.
  En die liefde wil ik hem laten zien 😉

 26. Corinne de Graaf schreef:

  Ik neem mee mijn man.In April zijn we 10 jaar getrouwd.Dit lijkt mij een leuk en romantisch uitje!

 27. Laure schreef:

  Een citytrip in eigen land is altijd leuk en eigenlijk ken ik onze hoofdstad niet zo goed, dit is dus een ideale kans om Brussel beter te leren kennen! Ik zou graag mijn tweelingzus meenemen. Sinds we alletwee alleen wonen, zien we elkaar niet zo veel als vroeger. Ik zie een zussenweekendje dus volledig zitten!

 28. Laurence Vander Elstraeten schreef:

  Eens onze hoofdstad wat beter leren kennen, want ik kom er véél te weinig, en dat liefst samen met mijn mama een weekendje weg, wat we tegenwoordig veel te weinig doen wegens druk druk druk 😉

 29. Intussen 2,5 jaar geleden vertrokken uit mijn geliefde BXL. Reden? Ik vond er geen geschikte job binnen mijn diploma. Wat volgde was een aantrekkelijke job in O-town die, omwille van herstructureringen, een snel einde kende. Uiteindelijk mijn eerste maar uniek ontslag! Wat volgde was een Bagelsalon en een uitermate sublieme portie West-Vlaanderen & Brugge! ‘Je geneiren’, dat leer je hier snel. Maar mijn vriendjes, die overigens bijna wél allemaal betrekking vonden in BXL wonen er nog! Ik wil super graag nog eens een weekend beleven met hen zoals vroeger. De bezoekjes van afgelopen 2,5jaar waren steeds slechts enkele uren of, na een paar duveltjes, nachtje doortrekken, aangezien m’n bed nu in O-toen staat en ik dagelijks moet zorgen voor lekkere bagels en blijde gezichten! Would be an honor to stay once again in the great capital city! Thanks in advance Amelia-lover! X Sanseveria Boss

 30. Jolien W. schreef:

  Hoi!

  Ik zou mijn lief meenemen op weekend. Het is al even geleden dat we er nog eens samen op uit zijn getrokken en dit is de ideale gelegenheid! Ik kijk al uit naar een portie quality time in het o zo mooie Brussel 🙂

  Vele groetjes,
  Jolien x

 31. Hannelore schreef:

  Geen twijfel dat ik mijn grote zus mee wil nemen. Ik zou heel graag willen winnen omdat ik me nog eens graag op en tot Belg wil wanen in hartje België. Momenteel woon ik in Parijs en mis ik haar enorm. Als studente hotelmanagement zou dit ook nieuw adres zijn op mijn ‘tested and approved’-list die ik bijhoud.

 32. Bibiane schreef:

  Ik zou mijn mama meenemen omdat ik graag nog eens wat qualitytime met haar wil doorbrengen. Is lang geleden dat we daar echt tijd voor namen!

 33. Hannah Van Eenooghe schreef:

  Hi!
  Wat zou het leuk zijn om dit te winnen!
  Ik zou m’n vriend meenemen, ben zelf helemaal weg van Brussel maar heb dit nog niet met hem kunnen delen. Jaarlijkse shoptraditie doe ik altijd met zus / vriendin.
  Samen op ontdekking in onze hoofdstad staat dan ook bovenaan op m’n citytrip lijstje!
  Veel liefs

 34. Magalie schreef:

  Ik zou graag deelnemen aan deze wedstrijd omdat ik zelf Brussel nog nooit bezocht heb voor zijn culturele aspect. Ik zou ook een van mijn schoolvriendinnen meenemen, die een echte soulmate voor me geworden is sinds dag 1 ik met haar in de klas zat. Toen ze met haar familie van Nigeria naar België verhuist is, is ze niet meer op reis gegaan… Brussel ligt dan wel nog steeds in het mooie België, maar het lijkt voor mij de ideale kans om samen iets gezellig te doen & een mooi duwtje in de rug om haar uit haar comfortzone te halen!

 35. Adeline Matthys schreef:

  Een weekendje weg is nét wat mijn vriend en ik nodig hebben! Na 4 maandjes apart te zijn door mijn erasmusavontuur staat quality time op nr. 1! Het prachtige hotel is nóg een pluspunt, en dat in de hoofdstad van het Belgenlandje dat ik zo heb gemist! Alles samen in één perfect weekend: het lief van bijna 8 jaar, mijn thuisland, lekker eten, zachte bedden,… = that’s life! ❤️

 36. Anabel schreef:

  Wau-auuw!
  Hoe zalig zou het zijn om deze heerlijke uitstap in onze hoofdstad te kunnen delen met mijn vriend. We zitten middenin een erg druk en bewogen jaar, met weinig tijd voor elkaar. Elk een erasmusuitwisseling in een ander semester, een zomerstage van 8 weken in Colombia, thesissen, afstuderen enz. Een beetje qualitytime is meer dan welkom en zou zo veel deugd doen!
  Xoxo

 37. Amber Billiauw schreef:

  Ik zou mijn vriend meenemen omdat we al bijna zes jaartjes samen en we allebei 20 jaar worden binnenkort. Genoeg redenen om te vieren met een weekendje weg!

 38. An-Sofie Depypere schreef:

  Ouh lijkt mij zalig!
  Ik zie vaak zo’n leuke spots en resto’s, koffiebars die ik wil uitproberen, maar geraak zelden in Brussel. Mijn vriend en ik willen spaarzaam zijn dus zomaar een weekendje weg zit er niet in!
  Maar het zou zalig zijn om een weekendje met ons 2 te spenderen in het prachtige Brussel. Quality time tot en met! Zijn binnenkort ook 8 jaar samen dus zou super fijn zijn hem hiermee te kunnen verrassen!
  Fingers crossed. Ook super leuk initiatief btw!

 39. Janne schreef:

  Ooh super leuk!

  Ik zou m’n vriend meenemen, want door zijn voetbal is het zeer moeilijk om samen eens een weekendje weg te gaan. Ook ben ik bitter weinig in Brussel geweest (shame on me)! De hoofdstad eens wat beter leren kennen, staat zeker en vast op m’n to do lijstje.

 40. Kelly schreef:

  Ik zou graag mijn beste vriendin meenemen. Sinds ze vorig jaar is verhuisd met haar vriend, en we beiden geen rijbewijs hebben én we nu ook een heel stuk verder van elkaar wonen, is het heel moeilijk om met elkaar af te spreken. We hebben het allebei druk en ik heb het gevoel dat ik haar wat verwaarloos. Beste vriendinnen moeten elkaar meer dan drie keer per jaar zien, en dit zou de ideale kans zijn om wat tijd in te halen, nieuwtjes te delen en samen eens te eten en zo. Want plannen maken, maar ze niet kunnen uitvoeren, dat vinden we allebei erg jammer.

 41. Fleur Sophia schreef:

  Oe, volgens mij ben ik nog net op tijd (ik zag deze winactie via jouw Instagram account) dus doe ik graag mee! En wie ik zou meenemen? Mijn lieve vriend, omdat hij in april alweer 25 jaartjes oud/jong wordt en wij beiden nog niet eerder in Brussel zijn geweest.

 42. Sofie de groote schreef:

  Ik wil heel graag eens naar Brussel met mijn man. Gewoon omdat het lang geleden is dat we nog eens onder ons 2 weg geweest zijn in eigen land en omdat ik, na 20j, nog steeds heel veel van hem hou. Dit zou een leuke verassing zijn om dat te vieren.

 43. Charlotte Victor schreef:

  Ohhh dit zou zo leuk zijn!
  Samen met m’n ventje “AWAY FOR THE WEEKEND”!
  Fingers crossed…

  Ps: love your Instagram!

  1. Charlotte Victor schreef:

   En waarom? Waarom niet! Er even helemaal tussenuit en genieten van een andere stad. Heerlijk!!!

 44. Tine Geunens schreef:

  Mijn lief! Om onze hoofdstad wat beter te leren kennen vanuit een prachtige uitvalsbasis. Om een weekend lang van elkaar te kunnen genieten. Om vooral niet te vergeten waarom wij, nu juist wij zijn!

 45. Caroline schreef:

  WOAW wat leuk!

  Ik zou m’n mama meenemen, omdat zij me altijd kwam bezoeken tijdens mijn periode dat ik m’n eerste echte werkstage liep als klein Belgje in het mooie Amsterdam en we dan gezellig samen op ontdekkingstocht gingen!

  Als herinnering aan die leuke tijd die intussen al weer een hele poos geleden is en gewoon ook om haar te bedanken om altijd zo klaar voor me te staan en me op eender welk moment te steunen!

 46. Brenda schreef:

  Oh, wat fijn! Ik zou mijn vriend Tijs meenemen naar Brussel. Vooral omdat ik binnenkort mijn 29ste verjaardag in Shtijl wil vieren en ik gewoon altijd een twintiger wil blijven!! (Verdorie, 30!? )
  (En omdat hij waarschijnlijk niet zo een super verrassing in petto heeft als een weekendje Brussel.. ☺️)
  Btw, u blog is super! (Complimentendag;-)) x

 47. Barbara schreef:

  Wauw!!!!
  Ik neem m’n ventje mee omdat we dit jaar 20 jaar een koppeltje zijn! Bovendien is Brussel een onbekende stad voor mij, let’s go!!!!

 48. Céline schreef:

  Oooooh….ik zou mijn allerliefste partner meenemen… Sinds de geboorte van onze dochter 4 jaar geleden zijn we nog nooit alleen een weekendje weg geweest…ondertussen een zoontje bij en we hebben dringend nood aan wat us-time…Al zou ik ze wel missen, maar wat extea energie opdoen zou heeeeeerlijk zijn…zucht…

 49. Dorine Van Den Heuvel schreef:

  Super leuk! Ik zou m’n vriend meenemen omdat een daguitstapje naar Brussel al langer op onze to-do list staat (o.a. door jou leuke foto’s op instagram en om onze eigen hoofdstad beter te leren kennen) en nu zouden we daar dus een heel weekend van kunnen maken! We hebben het allebei heel erg druk omwille van studies en werk dus een weekendje quality time zou ons héél erg goed doen. Wij duimen!

 50. Richard vercamer schreef:

  Ik zou dit reisje super vinden omdat ik bijna afgestudeerd ben en dus ook ga gaan werken. Dit reisje zou een perfecte afsluiter zijn van mijn studies en het begin van mijn werkend bestaan. Ik zou mijn vriend Jeffrey meenemen omdat hij in hetzelfde schuitje Zi als mij. Ook hij is afgestudeerd en bijna aan het werken. Hopelijk kunnen wij nog even ontspannen samen voor beginnen te werken.

 51. Hanna schreef:

  Ik ben al een tijdje bezig met elke hoofdstad in Europa te bezoeken en hoewel ik al in Brussel ben geweest, heb ik nog niet de kans gehad om er ook te overnachten. Dat zou toch een heel andere ervaring aan de trip geven :-). Als ik zou winnen, zou ik heel graag mijn vriend meenemen!

 52. Ik zou mijn liefste lief meenemen omdat hij het meer dan verdiend! We both love Brussels

 53. Liesbeth VV schreef:

  Ohhhhhhh *hartjes in de ogen*
  Amsterdam, een van de liefdes van mijn leven, maar helaas een tragische lange afstandsrelatie met veel te weinig dates. Hopelijk kan deze geweldige Valentijnsactie daar verandering in brengen!
  Wie ik meeneem…. hmmmmmmmmm
  JUST KIDDING! Mijn lieve man natuurlijk, who desperately needs a break from his hard work 🙂

  <3

  Thanks for organizing girl!

 54. Barbara Vanhove schreef:

  Hey Lori,
  Wat een leuke actie!
  Ik ben een fan van jouw blog en was op zoek naar een leuk hotelletje in Brussel. Ik zag wat leuke foto’s verschijnen op IG en ik dacht, laat ik es een kijkje nemen op haar website. Elke jaar in maart neem ik iemand, mijn mama, vriendin, date, lief,… mee naar een leuke stad in België. Dit om samen mijn verjaardag (binnen welgeteld 15 dagen) te vieren. Dit jaar neem ik iemand mee die ik graag beter wil leren kennen omdat ik geloof dat er iets moois in de lucht hangt. Deze wedstrijd winnen met mijn verjaardag in het verschiet & met deze hunk, zou een perfect cadeau zijn!
  Barbara

 55. Florence schreef:

  Ik zou graag met mijn mama op weekend gaan, omdat we elkaar de laatste tijd veel te weinig zien. Ze is zelfstandige en werkt 6/7. Doordat ik nu ook op de hogeschool zit, hebben we bijna geen qualitytime meer. Schandalig, maar ik ben in heel mijn leven nog maar 5 keer in Brussel geweest. Hoog tijd dus om onze hoofdstad te (her)ontdekken! In combinatie met mijn mama zou dit zalig zijn 🙂

 56. Wouter schreef:

  Mijn vriendin! Ik ben haar echt ongelooflijk dankbaar voor alle moeite die ze voor me doet en om onze reis voor deze zomer al eens voor te vieren, zou dit echt zalig zijn!

 57. lorivandyck schreef:

  Proficiat An-Sofie Depypere. Je bent de gelukkige winnares van het weekendje Brussel in hotel Le Palace (dankzij IHG). Stuur je me even een mailtje met je gegevens (én thuisadres)?

  Bedankt aan alle (véle) deelnames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *