17.03.2017

Bijna twintig weken zwanger. Bijna in de helft. Bijna mama voor de eerste. Maar ook BIJNA beter.

Na enkele maanden overgeven, misselijk zijn, 3/4e van de tijd in bed liggen dankzij zo’n beestje dat ‘Hyperemesis Gravidarum’ genoemd wordt, denk ik dat er beterschap aan zit te komen en dat ik binnenkort zowel m’n job als social media life opnieuw kan opnemen.

Omdat ik er ongelofelijk van overtuigd ben dat het leven niet stilstaat met een baby (oh god, ik hoop dat ik hier over enkele maanden niet op terug moet komen), heb ik een extra categorie ‘BABY’ toegevoegd. Don’t worry, Buitenshuis wordt geen mama-blog, maar vanaf maart zal voor een onbekende periode wel m’n leven rond zo’n ieniemienie leventje draaien.

Welke blogposts mag je verwachten in de categorie ‘BABY’? Hotspots die babyproof zijn, tips & tricks wat betreft reizen en stepping out of your house met een baby. Best of both worlds, travel & baby, dus denk aan buggy, reisbedje …

Tot binnenkort! (én sorry voor het verwaarlozen)
Lori ©

3 thoughts on “17.03.2017”

  1. Ineke schreef:

    Nogmaals keihard proficiat, Lori! & ik ben zo blij voor je dat je je eindelijk wat beter begint te voelen! xx

  2. Eliza schreef:

    Hupla! Daar is ze weer! ik kijk ernaar uit!

  3. Petit Victor schreef:

    Veel succes nog met de komende weken! Eenmaal je dat kleine wondertje in je handen hebt, dan ben je op slag verliefd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *